Fredag den 19. januar hylder GF Forsikring i Køge en række lokale foreninger og personer, som fortjener en særlig tak for deres overskud.

Kontoret på Valdemarshaab i Køge danner rammen, når GF Forsikring i Køge og Roskilde anerkender nogle af de sjællændere, som gør en forskel for fællesskabet i hverdagen. Der overrækkes diplomer til i alt syv værdige modtagere.

– I disse år tales der meget om frivillighed og om at give en ekstra hånd med i lokalsamfundet. Alle er enige om, at de lokale ildsjæle er vigtige og uundværlige. Men somme tider tager vi måske frivilligheden lidt for givet, fortæller Klaus Snitgaard, der er daglig leder for GF Finans og GF Østsjælland.

– Med kampagnen “Tak for dit overskud” har vi ønsket at skabe et rum for at anerkende nogle af de mange overskudsmennesker, der findes i lokalsamfundet. For vi har alle grund til at være taknemmelige for de mennesker, der er med til at gøre vores lokalsamfund trygt og levende. Og vi glæder os til at sige tak for indsatsen den 19. januar, fortsætter Klaus Snitgaard.