Vil du stå i spidsen for KØS, der er et af verdens eneste museer for kunst i det offentlige rum?

Det er et ungt, dynamisk og internationalt anerkendt museum, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for at sætte nye kunstfaglige standarder. Det er en selvejende institution og et statsanerkendt museum med et samlet personale på 30 og en omsætning på ca. 12 mio. kr.

Museet har de seneste år være igennem en rivende udvikling som følge af den store interesse, der er både nationalt og internationalt for kunst i det offentlige rum, herunder som motor for byudvikling. Successen har bl.a. taget afsæt i store markante forskningsprojekter på internationalt niveau. Museet er et fyrtårn i Køge Kommunes aktive kulturliv, har en aktiv medlemsklub og en stor samarbejdsflade med danske og internationale interessenter og kunstnere.

Vi forventer, at du har en relevant kunstfaglig uddannelse, ledelseserfaring og erfaringer med fundraising. Derudover vil vi lægge vægt på erfaringer med praktisk udstillingsarbejde, økonomisk indsigt og gerne forskningserfaring.

Yderligere information fås her.

Del på sociale medier