Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 22. februar til 1. marts 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-koege.dk

Lov om euf. stoffer – Køge

Kl. 1015 var politiet på Lyngvej, hvor en narkohund reagerede på en 19-årig mand fra Bjæverskov, der viste sig at have 20 gram hash på sig. han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer, og han vil modtage en bøde for sin besiddelse.

Kl. 1023 overgik samme skæbne en anden 19-årig fra Køge, der blev fundet i besiddelse af under et gram hash. Det kostede også en bøde for til den 19-årige.

Butikstyveri – Lille-Skensved, Køge

Kl. 0928 fik politiet en anmeldelse om et tyveri, der fandt sted søndag kl. 2030, hvor to kvinder og en mand kom ind i Dagli’Brugsen på Hovedgaden, hvor de spurgte omkring forretningens slik. En ansat gik til reolen med slik med en af personerne, og de to andre stjal i mellemtiden to kartonner cigaretter og fik fra stedet.

Brand i værksted – Lille-Skensved, Køge

Kl. 0709 blev anmeldt om brand i et værksted på Rugbjergvej. Politi og brandvæsen til stedet, hvor den 77-årige forurettede selv havde slukket branden omkring skorstenen. Brandvæsenet foretog dog efterslukning. Branden opstået omkring et brændefyr og skorstenen.

Tricktyveri – Køge

Kl. 1538 fik politiet anmeldelse om, at en 83-årig kvinde var udsat for tricktyveri. Kvinden var i Netto på Fasanvej, hvor to personer spurgte hende om nogle drikkevarer. Kvinden forlod forretningen og det gjorde de to mænd også. De henvendte sig igen til kvinden, da hun var kommet hjem i sin indkørsel. De to mænd spurgte nu om vej til lufthavnen og Malmø, hvor de stod med et kort. Kvinden opdagede, at hendes dankort var væk, og der var efterfølgende hævet 5000 kr. på kortet.

De to mænd beskrives som udlændinge, 20-30 år almindelig af kropsbygning. Intet signalement af bilen.

Forsøg på tricktyveri – Køge

KL. 1520 stod en 61-årig kvinde fra Køge ved et busstoppested på Fændediget. En mindre blå bil med to kvinder og en mand i bilen stoppede og spurgte om vej til sygehuset på gebrokkent tyrkisk.

Kvinden svarede ham, og han ville som tak forære hende nogle guldarmbånd. Kvinden var straks klar over, at der var et tricktyveri i gang, og hun råbte derfor “politi”, hvilket fik bilen og personerne til at køre fra stedet med det samme.

Personerne i bilen beskrives som østeuropæere, 20-30 år gamle.

En meget fin reaktion af kvinden, der helt sikkert gjorde, at hun havde sine egne smykker i behold efter mødet med personerne i bilen.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 1110 anholdt politiet en 41-årig mand fra Køge, der blev standset i sin bil på Vordingborgvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Forsøg på indbrud – Herfølge, Køge

Kl. 1831 hørte en nabo en rude blive knust på Holmebækhuse. To personer set løbende fra et hus, hvor der havde været indbrud. De flygtede fra stedet en sort personbil, som flere patruljer forsøgte at finde frem til senere, idet vi fik anmeldelsen lige efter indbruddet. Desværre lykkedes det ikke, at finde frem til de pgl.

Tyveri af alufælge hos autoforhandler – Tigervej, Køge

Kl. 0909 fik politiet en anmeldelse om tyveri af alu-fælge af mærket Nissan fra fem biler. Bilerne stod bag en indhegning, som tyvene havde brudt op for at skaffe sig adgang til bilernes alufælge. Tyveriet var sket i løbet af aftenen/natten mellem mandag d. 200217 og tirsdag d. 210217.

Tyveriet kan muligt sættes i forbindelse med tyveri af alu-fælge fra 15 biler på Maglegårdsvej, Roskilde, natten mellem fredag d. 170217 og lørdag d. 180217.

Politiet hører gerne fra personer, der har set mistænkelig personer / køretøjer i områderne i gerningstidsrummene. Kontakt politiet på tlf. 114.

Indbrud i perioden
Glentevej, Køge
Gammel Lyngvej, Køge (2)
Præstegårdsvej, Lidemark, Bjæverskov