Tilfredse virksomheder, vækst og arbejdspladser er med til at skabe en kommune i udvikling. Det ved man i Køge Kommune, der gerne vil sikre sig, at virksomhedsejerne kender de mange fordele, der er ved at drive en virksomhed inden for kommunegrænsen.

Derfor modtager alle virksomheder nu et brev fra borgmesteren om nogle af de mange fordele kommunen tilbyder sine virksomheder. Det skriver Køge Kommune i en pressemeddelse.

Køge Kommune ligger godt. En beliggenhed snart 20 minutter fra København i tog, ved tre centrale motorveje og det europæiske motorvejsnet og en stor erhvervshavn, gør kommunen populær blandt virksomheder og tilflyttere. Udover god infrastruktur er virksomhederne også sikret gode rammevilkår i Køge Kommune.

”Når man driver virksomhed i Køge Kommune, har man en række fordele og muligheder, og dem vil vi gerne vil sikre os, at erhvervslivet kender til, så de får mest muligt ud af vores samarbejde. Hos os får de én indgang, en fast rådgiver og et meget lavt skattetryk. Det gør det attraktivt at drive virksomhed i kommunen”, siger borgmester Flemming Christensen.

Lavt skattetryk.
Skattetrykket er lavt i kommunen, og det er noget virksomhederne lægger mærke til, dels på bundlinjen men også fordi et lavt skattetryk tiltrækker nye borgere og dermed arbejdskraft. Den ligning går op i Køge Kommune, hvor grundskyldspromillen ligger et pænt stykke under landsgennemsnittet og dækningsafgiften for virksomheder er afskaffet.

Én indgang og fast rådgiver.
Kommunen giver virksomhederne én indgang og svarer altid på under 24 timer. Skal virksomheden bygge ud, får den tilknyttet en fast rådgiver, som sørger for sagsgangene. På den måde kan virksomhedsejeren koncentrere sig om at drive sin egen forretning.

”Vi ønsker fortsat at være en attraktiv og hjælpsom erhvervskommune, så jeg vil gerne opfordre virksomheder til at kontakte vores erhvervsservice, hvis de har spørgsmål eller har brug for rådgivning og vejledning”, slutter Flemming Christensen.

I et brev til alle kommunens virksomheder opfordrer borgmester Flemming Christensen virksomhederne til at kontakte kommunen, hvis de har brug for rådgivning.

Læs mere her.