Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 1-12. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Konfiskation af varebil – Køge

Kl. 2230 traf politiet en 30-årig mand kørende i en varebil på Københavnsvej. Pgl. var frakendt kørekortet og var flere gange tidligere truffet kørende i varebilen. Politiet beslaglagde varebilen med henblik på konfiskation. Det var den 30-årige ikke tilfreds med, og derfor bliver sagen nu forelagt retten i løbet af tirsdagen.

Uro – Køge

Kl. 0022 anholdt politiet en 55-årig mand fra København, der på Toldbodvej optrådte i provokerende og beruset tilstand, der førte til knusning af flere flasker m.v. Den 55-årige fik en bøde for sine anstrengelser.

Brand – Køge

Kl. 0719 kørte politi og brandvæsen til Idunsvej, hvor der var brand i en etageadskillelse efter svejsearbejde på stedet. Det viste sig, at der var gløder inde under taget. Gløderne har ligget og ulmet på stedet i flere dage, før branden blev opdaget.

Branden blev meget hurtig slukket.

Speciel post – Køge

På politistationen i Køge fandt man onsdag en speciel post nemlig 40 gram hash, der var smidt i postkassen. Politiet ved ikke, hvorfra stoffet kommer, og det bliver nu destrueret.

Narkopåvirket bilist – Køge

Kl. 1616 anholdt politiet en 35-årig kvinde fra Horbelev, der kørte i bil på Sydmotorvejen i påvirket tilstand. Bilen var ikke forsikret, og der var to forskellige nummerplader på bilen og så var kvinden narkopåvirket. Hun fik derfor udtaget en blodprøve og sigtet for sin kørsel og diverse andre overtrædelse af færdselsloven omkring de stjålne nummerplader m.v.

Uro – Køge

Kl. 2350 var politiet på skadestuen i Køge, hvor en 23-årig mand fra Køge optrådte i spirituspåvirket tilstand til ulempe for alle omkring sig. Han bliver løsladt ud på morgenstunden torsdag.

Spirituskørsel – Køge

Kl. 0325 anholdt politiet en 18-årig kvinde fra Køge, der kørte i bil på Københavnsvej. Hun var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Køge

Kl. 1256 skete et uheld i krydset Lyngvej/Stensbjergvej, hvor føreren af den ene bil stak af fra stedet. Det lykkedes ikke i første omgang at finde frem til den flygtende mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet. Den ene part var en 68-årig mand fra Solrød og den flygtende er formentlig en 20-årig mand fra Årslev.

Uheldet gav anledning til en del trafikale problemer for den øvrige trafik.

Brand – Køge

Kl. 1759 kørte politi og brandvæsen til Fasanvej, hvor der var ild i en kælder under en boligblok. En hel opgang var røgfyldt og sodsværtet. Branden opstået i kælderen i et kælderrum. Alle beboere på stedet blev bedt om at holde sig inden døre til branden var slukket. Ingen personer kom til skade ved branden.

En 14-årig dreng og to kammerater denne havde tabt en stjernekaster i kælderen. De tre drenge havde forsøgt at slukke ilden, men uden held. Drengene blev afhørt af politiet i overværelse af repr. fra Køge kommune.

Grundet deres alder er de ikke sigtet i sagen.

Fremstilling i grundlovsforhør førte til straksdom – sag fra Køge

Kl. 1300 blev to rumænske mænd fremstillet i grundlovsforhør efter at være anholdt kl. 0135 på Grønlandsvej, hvor de lavede indbrud i to varebiler. De to blev idømt henholdsvis 40 og 50 dages fængsel og dernæst udvisning af Danmark. Begge afsoner deres straf inden udvisningen.

Spirituskørsel – Køge

Kl. 1727 anholdt politiet en 30-årig mand fra Køge, der kørte i bil på Ringvejen. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Hærværk – Køge

Kl. 0511 blev der kastet en granitfigur gennem en rude på Åkandestien. Ingen blev ramt af figuren. Forurettede har ingen ide om, hvem der kastede granitfiguren.

Brand – Borup, Køge

Kl. 1731 kørte politi og brandvæsen til Rønnevej, hvor der var ild i en hus. Alle personer ude af huset. To personer, en 25-årig mand fra Bjæverskov og en 25-årig kvinde fra Borup var bragt til sygehus til kontrol for røgforgiftning. Huset brændt ned, og politiet skal nu i gang med at undersøge årsagen til branden.

Brand – Herfølge, Køge

Kl. 2045 blev anmeldt om brand i en container på Holmebækhuse, hvor et brændte ned. Ingen personer kom til skade ved branden, der nu skal undersøges nærmere af politiet.

Færdselsuheld – Vordingborgvej/Langelandsvej, Køge

Kl. 0721 fik politiet melding om et færdselsuheld i en rundkørsel. Det viste sig, at en 27-årig mand fra Næstved som fører af en personbil ad Vordingborgvej mod nord ville fortsætte mod nord fra rundkørslen. Ved svingningen overså han en 17-årig ung mand fra Køge, der kørte på knallert rundt i rundkørslen i den hensigt at køre videre ad Langelandsvej. Begge parter slap uskadte fra uheldet, der dog medførte en kortvarig spærring af Vordingborgvej i nordgående retning. Den 27-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, idet han mistænkes for at have overtrådt færdselsloven.

Spirituskørsel – Holmebækvej, Herfølge – Køge

Kl. 1000 anholdt og sigtede politiet en 47-årig kvinde fra Haslev for spirituskørsel på en knallert. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve på sygehuset i Køge

Spirituskørsel – Københavnsvej, Køge

Kl. 0012 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Hårlev for spirituskørsel i en bil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i perioden
Søndre Alle, Køge
Grønneledet, Lellinge, Køge
Egøjevej, Køge Kløvervej, Køge
Nørre Boulevard, Køge Unionsvej, Køge
Grønnevej, Køge
Græsmarksvej, Køge
Skovparken, Køge
Tigervej, Køge
Ørnevej, Køge
Tordenskjoldsgade, Køge
Kløvervej, Køge (2 steder)
Lykkebækparken, Køge
Irisvej, Køge
Valmuemarken, Borup
Bygmarken, Borup
Bjæverskovhusene, Bjæverskov