Louise Bjerre a.k.a. LouLiving er en af Danmarks største influenter på YouTube med kanalerne LouLiving og LouTuben. Her følger over 200.000 abonnenter hendes liv.

Nu tager den 19-årige pige fra Køge hul på sit helt eget liveshow, som kan opleves i marts og april 2018 i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Showet kommer til at udspille sig i Lous velkendte univers og det er publikum, der er med til at bestemme, hvilke drejninger showet skal tage undervejs – det vil sige, at hvert eneste show bliver unikt. Showet vil beskæftige sig med temaerne “livet som ung” og “livets svære beslutninger – og det de fører med sig”. Omdrejningspunktet for showet er Lous personlige, skøre og sjove univers og publikum vil opleve alt fra pinlige optrin, tåkrummende begivenheder, sjove sketches og masser af LouLiving.

Louise var den første danske YouTuber til at udkomme med sit eget liveshow tilbage i november 2016, hvor hun optrådte med sit eget show på Bremen Teater i København. Dengang bestod showet af en blanding af sjove sketches og det klassiske talkshow format, hvor Louise fik andre velkendte YouTubere ind som gæster. Nu er hun på banen med sit eget liveshow igen og denne gang med et helt nyt format, som blander video og live sketches på scenen.

På trods af, at YouTube på mange måder er et introvert medie, som primært foregår langt væk fra scenen og et live publikum, så har Lou, med sit nye liveshow, formået at blande YouTube og live-formatet på en måde, som både bliver sjov, anderledes og underholdende for hendes følgere.

Louise har længe haft en drøm om at tage sin YouTube kanal endnu mere med ud i den virkelige verden og møde sine følgere i øjenhøjde, samtidig med at hun sætter fokus på et vigtigt emne – nemlig de store og små valg, som vi alle står overfor i ungdommen.