Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Apr 06, 2018 til Apr 17, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 1826 påkørte en 91-årige kvinde fra Frederiksberg i sin personbil flere kantafmærkningsplader og et trafikværn på grund af et øjebliks uopmærksomhedved et vejarbejde ved viadukten ved Ejbyvej. Hun slap uskadt fra uheldet, og vejhjælp sørgede for både reetablering af afspærringen samt fjernelse af den 91-åriges bil.

Uorden i togbus – Ved Banen, Lille-Skensved – Køge

Kl. 0027 ønskede chaufføren i en togbus assistance fra politiet til at bortvise en gruppe på ca. 10 unge mennesker, hvoraf en havde kastet op i bussen pga. spirituspåvirkning. Da ingen fra gruppen ville vedkende sig at have kastet op, ønskede chaufføren gruppen bortvist. Det blev de unge i 17-18 års alderen så sure over, at de sparkede mod bussen udenfor – dog umiddelbart uden skader på bussen til følge. Ingen af de unge blev sigtet for noget.

Humanitær eftersøgning – Gymnasievej, Køge

Kl. 1155 kontaktede pårørende til en 16-årig, udviklingshæmmet dreng fra Køge sig til politiet, idet drengen havde forladt et andet familiemedlems bopæl kl. ca. 0730 og ikke var set siden. Både politiet og mange pårørende til den 16-årige ledte efter forskellige steder i Køge, ligesom politiet underrettede bus- og taxaselskaber om, at den 16-årige var savnet, ligesom han blev efterlyst på sociale medier. Dette medførte henvendelser om, at den 16-årige sidst på formiddagen var set på Køge S-station, hvor politiet også fandt ham i god behold kl. ca. 1430. Eftersøgningen blev indstillet, og den 16-årige blev afleveret til de pårørende af politiet, som takker for borgernes oplysninger i sagen.

Røveri mod forretning – Lellinge, Køge

Kl. 2005 kom en mand ind i Brugsen på Ringstedvej, hvor han med en pistol truede personalet til at åbne pengeskab. Da han havde fået et udbytte stak han af fra stedet ed at løbe gennem den nærliggende kirkegård og dernæst forsvinde i en mindre bil med høj fart.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 165-170 cm høj, 20-25 år, engelsktalende, iført sort fleecejakke med hætte, armygrønne bukser, grå handsker og medbragte en sort rygsæk og en sort pistol.

Politiet sendte flere patruljer til stedet, herunder også hundepatruljer, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmanden i første omgang.

Der var ingen, der kom til skade under røveriet, men personalet blev efterfølgende kontaktet af en psykolog.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har hørt eller set noget i relation til røveriet. Ring på 114.

Kørsel uden førerret – Langelandsvej, Køge

Kl. 0750 kontrollerede politiet en kvindelig bilist i en personbil, der ankom til Hastrupskolen for at sætte to børn af. Føreren af bilen var en 25-årig kvinde fra Køge, som ikke havde noget kørekort. Hun blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, og i forbindelse med afhøringen oplyste hun, at hun havde modtaget både teori- og køreundervisning inden den planlagte køreprøve i morgen torsdag. Uagtet disse omstændigheder vil hun høre nærmere fra politiet, når sagen vedr. kørsel uden førerret skal afgøres.

Tyveri fra lomme – Ølbycenter, Køge

Kl. 1440 anmeldte en 73-årig mand fra Køge, at han netop havde opdaget, at han efter indkøb i Føtex, Ølbycentret, havde fået sin pung med bl.a. to dankort, øvrige kort og mindre kontantbeløb. Han havde intet bemærket i forbindelse med tyveriet. Da han ringede til banken for at spærre dankortene, kunne banken oplyse, at det ene dankort allerede var blevet misbrugt for et p.t. ukendt beløb.

Politiet formoder også, at PIN-koden til dankortene er blevet afluret, da misbrug til hævning af kontanter ellers ikke kan lade sig gøre. Husk af skjule PIN-koden, når denne indtastes ved brug af dankortet, således at kortet ikke kan misbruges i tilfælde af f.eks. tyveri. Uden afluret PIN-kode er et dankort intet værd for en tyv.

 

Vold – Ølby, Køge

Kl. 1530 blev anmeldt om vold mod en 17-årig kvinde, der kort før anmeldelsen blev slået af en 18-årig i Ølbycentret.

Kl. 1730 blev den 18-årige anholdt på Ølby Station. Han sigtes for vold mod kvinden, og han blev løsladt efter afhøring. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

 

Blufærdighedskrænkelse – Anemonevej/Ringvejen, Køge

Kl. 1502 anmeldte en 39-årig kvinde fra Bjæverskov, at hun kl. ca. 0900 havde passeret Anemonevejs blinde ende ud mod Ringvejen, hvor en mand havde stået op ad et vejskilt. Manden havde onaneret åbenlyst, og anmelderen havde skyndt sig væk. Da hun lidt senere kom forbi stedet igen, var manden forsvundet. Blufærdighedskrænkeren blev beskrevet som: mand, dansk af udseende, 35-45 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning. Efter anmeldelsen undersøgte politiet stedet for eventuelle spor fra den sete mand på stedet.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området torsdag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Dyndetvej, Borup – Køge

Kl. 1836 rykkede politiet og redningspersonale ud til et færdselsuheld, hvor to bilister var kørt frontalt sammen i et uoverskueligt vejsving. Det viste sig, at en 69-årig kvinde fra Borup i en personbil kørte i sydlig retning og i en uoverskuelig vejkurve stødte frontalt sammen med en modkørende personbil ført af en 42-årig mand fra Borup. Ved sammenstødet blev den 69-åriges personbil slynget over i en hæk på en privat adresse på stedet, ligesom den også ramte en kantpæl. Den 45-åriges bil blev slynget ind i et vejtræ på stedet. Førerne af bilerne slap fra uheldet med diverse knubs, og politiet undersøger nu, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Arbejdsulykke – Værftsvej, Køge

Kl. 0030 modtog politiet et alarmopkald om en arbejdsulykke på en træpillefabrik, hvor en mand var kommet til skade. En 37-årig mand fra Store-Merløse var i forbindelse med rensning af et filter i tørreriet blevet forbrændt på dele af overkroppen, da damp utilsigtet ramte ham. Den 37-årige blev hastigt i den tilkaldte ambulance bragt til behandling på Rigshospitalet. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken, som nu undersøges nærmere sammen med politiet for at kunne afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Indbrud i perioden
Egehaven, Strøby Egede, Køge Ølbycenter, Køge Ølbyvej, Køge Sogebækvej, Køge Kodrivervej, Køge Københavnsvej, Køge Becksvej, Køge Åkandevej, Køge Præstholmvej, Ejby, Kirke-Hyllinge Slimmingevej, Ringsted