Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Apr 30, 2018 til Maj 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hastighedskontroller – Køge

I forbindelse med mandagstræf på Køge Marina var ATK igen til stede mandag eftermiddag og aften.

ATK målte i tidsrummet mellem kl. 13:43 og 19:53 og må meddele, at det hastighedsmæssigt var positivt, idet der kun blev målt henholdsvis en bil i sydlig retning og efterfølgende to biler i nordlig retning, der kørte for stærkt.

Med i alt 2387 passerede biler er det et udtryk for, at der blev kørt rigtig pænt – De tre sager var alle minimale overskridelser af

Den gældende hastighedsgrænse på 60 km/t.

Hastighedskontroller på Køge Bugt Motorvejen de kommende dage – “Pas på min far”.

I dagene fra onsdag d. 9. maj 2018 kl. 19:00 til mandag d. 14. maj 2018 kl. 07:00 vil der blive foretaget slutreparation af slidlaget på Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning mellem Km-mrk 24/0 og 26/0 under viadukten til Karlslunde Centervej.

I tidsrummet mellem kl. 19:00 og 04:00 vil der på stedet være hastighedsbegrænsninger til 50 km/t mens det fysiske vejarbejde pågår.

I dagstimerne hvor arbejdet ligger stille – Men hvor der er indsnævret til to spor – vil der være hastighedsbegrænsning på 80 km/t

ATK støtter op om vejarbejdet og om kampagnen ” Pas på min far ” og vil måle bl.a. om natten, hvor det fysiske vejarbejde pågår.

Mistænkeligt forhold – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1715 blev politiet sendt til Sydmotorvejen mellem Herfølge og Lellinge, hvor der holdt en bil parkeret i nødsporet. I bilen lå en person, hvis ben stak ud af en siderude ud mod motorvejen, hvilket en anmelder bemærkede. Politiet kom frem til stedet, hvor de udover den sovende mand traf en bror til manden.

En 22-årig mand fra Køge, der var identisk med den sovende, fik en bøde for overtrædelse af færdselsloven.

Præventiv og tryghedsskabende tilstedeværelse – Ølby – Køge

I tidsrummet kl. 1100-1700 var politiet til stede i Ølbycentret i forbindelse med Ølby Festival 2018. Formålet for politiet var at stille sig til rådighed for borgerne, der kunne henvende sig med diverse problemstillinger og få en dialog med politiet herom. Politiet fik godt 40 henvendelser fra borgere, der også blev vejledt med kriminalpræventive foranstaltninger inden for tricktyveri, tyveri fra lomme/taske, tyveri/indbrud i privat beboelse og f.eks. tyveri fra person-/varebiler. Politiet betegner tilstedeværelsen som en succes på grund af de mange borgerhenvendelser.

To færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1309 skete det første færdselsuheld, da en 43-årig mand fra Haslev under kørsel i en personbil med tilkoblet trailer mistede herredømmet over traileren, der væltede. Uheldet skete ca. 300 meter syd for afkørsel 32 Ølby i det sydgående spor. En bilinspektør kiggede på vogntoget, men havde ingen bemærkninger til sammenkoblingen af køretøjer eller trailerens belæsning i øvrigt. Dette uheld medførte kødannelse på motorvejen.

Kl. 1330 fik politiet en melding om det andet uheld, idet siden på en personbil ført af en 73-årig mand fra Svendborg under den tætte køkørsel i anledning af det første uheld var blevet påkørt af en varebil. Føreren af varebilen stak efterfølgende af fra uheldet uden at give sig til kende, men et vidne fulgte efter varebilen til Lykkebækparken, hvor varebilen blev efterladt, og tre mænd løb fra stedet. Det viste sig, at varebilen var meldt stjål et i Kø benhavn tidligere på dagen, og ved nærmere undersøgelse af den fandt politiet en stjålet knallert inde i den. Politiet ledte forgæves i området efter de tre mænd, der blev beskrevet som: A: Mand, 25-27 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Halvskaldet, lignede en “festtype”., Iført: sort tøj; B: Mand, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort; og C: Mand. Politiet afvente nu resultatet af den tekniske undersøgelse af den stjålne varebil.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de tre mænd i området ved Lykkebækparken / Karlemosen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mistænkeligt forhold – Køge

Kl. 0829 var politiet på Køge havn, hvor en anmelder havde hørt råb om hjælp. Der blev sendt redningsbåd og helikopter til stedet. Ingen fundet ved eftersøgningen. Ingen er meldt savnet.

Butikstyveri – Marksvinget, Køge

Kl. 2049 anmeldte personalet i supermarkedet Netto, at en mand netop havde stjålet noget legetøj, der stod uden for butikken. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 42-årig mand fra Tureby, som blev sigtet for tyveri af legetøjet, der blev leveret tilbage til Netto. Butikken havde således ikke noget erstatningskrav i sagen. På stedet traf politiet også den 42-åriges højgravide hustru, hvilket måske kunne være med til at belyse motivet for tyveri af legetøj begået af en 42-årig mand. Parret havde politiet også tidligere på dagen haft kontakt med og bortvist dem fra et familiemedlems adresse i Køge, hvor de havde nogle personlige effekter opbevaret, efter at de havde sovet i et skur hos familiemedlemmet. Den 42-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 1938 mistede en 20-årig kvinde fra København S af ukendte årsager kontrollen over sin personbil under kørsel ad motorvejen i østlig retning. Hun kørte derfor af vejen og ud på et græsareal, hvor bilen rullede rundt flere gange. Hun blev i en tilkaldt ambulance bragt til kontrol på skadestuen i Køge, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.

Varebils-tyve overrasket – Kløvervej, Køge

Kl. 0019 fik politiet et alarmopkald fra et opmærksomt vidne om, at to mørkklædte og maskerede mænd var i færd med at opbryde en håndværkerbil parkeret på Kløvervej. Ved siden af holdt en personbil med nummerpladen BM79647, hvori mændene hastigt kørte fra stedet i sydlig retning via Astersvej. Politiet kørte til området med flere patruljer for at lede efter bilen, der er en mørkgrå VW Passat, og som viste sig at være meldt stjålet fra Nørre Boulevard i Køge i december 2017. Politiet fandt desværre hverken den stjålne bil eller de to mørkklædte mænd. Der var formentlig ikke stjålet noget fra håndværkerbilen, som dog var blevet opbrudt.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket bilen i området eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Københavnsvej, Køge

Kl. 0711 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en lastbil og en personbil var stødt sammen. Det viste sig, at en 25-årig mand fra København S som fører af en lastbil i det sydgående spor på Københavnsvej lidt syd for Egedesvej bremsede op i den hensigt at foretage en U-vending. Opbremsningen opdagede en bagfra kommende personbil ført af en 47-årig mand fra Solrød Strand for sent, så han kørte med personbilens front ind i bagenden på lastbilen. Den 47-årige og en 9-årig dreng, der var passager, blev begge bragt til skadestuen i Køge til hhv. behandling for mindre læsioner i hovedet og til observation for eventuelle læsioner i brystet. Lastbilchaufføren slap uskadt fra uheldet, som bevirkede, at vejen var spærret i nordgående retning, og der var kun et spor farbart sydgående indtil kl. ca. 0830, hvor den havarerede personbil var blevet bugseret væk. Efterfølgend e viste det sig, at den 47-årige ikke havde førerret til at køre bil, så begge parter kan forvente at høre nærmere fra politiet, når omstændighederne ved uheldet er fuldt belyste.

 

Indbrud i perioden
Østre Sandmarksvej, Køge Tangmosevej, Køge Københavnsvej, Køge Værkstedsvej, Køge Dunhammervej, Køge Hjortekærvej, Køge Nørregade, Køge Guldregnvej, Køge Torndalsvej, Køge Klempegårdsvej, Nr. Dalby, Borup (2 steder) Majsmarken, Borup Borupvej, Borup Lidemarksvej, Bjæverskov Kæret, Lidemark, Bjæverskov Skovduevej, Ejby, Lille-Skensved