Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Aug 30, 2018 til Sep 11, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Hestehavevej, Herfølge – Køge

Kl. 1830 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset Hestehavevej-Degnebanken, hvor en motorcyklist var forulykket. Politiet kørte til stedet og fandt en havareret og beskadiget motorcykel henstillet ved uheldsstedet, hvor et vejskilt var blevet ødelagt som følge af en påkørsel. Føreren af motorcyklen var dog forsvundet fra stedet ifølge vidner, der havde oplyst, at motorcyklisten havde kørt med høj hastighed inden uheldet. Politiet beslaglagde motorcyklen til nærmere undersøgelse og forsøgte samtidig at finde ejeren ved at opsøge ham på hans bopæl i Køge Ingen svarede ved politiets henvendelse, men et stykke tid efter henvendelsen fik politiet dog en henvendelse om, at nogen formentlig havde forsøgt at begå indbrud på stedet. Denne anmelder kunne dog beroliges med, at det var politiet, der havde forsøgt at få kontakt til motorcyklens ejer. Politiet leder fortsat efter m otorcykl ens ejer for at få klarlagt, om det er ejeren selv, der var fører af motorcyklen på uheldstidspunktet.

Spirituskørsel på knallert endte i færdselsuheld – Ringvejen/Zoffmannsvej, Køge

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1410 kørte en 50-årig mand fra Rumænien i en lastbil fra Nordvej ad tilkørselsrampen til motorvejen i sydlig retning, da han pludselig foretog en svingning til venstre ind over et grusbelagt område ved afkørsel <32> Ølby for at vende retur til Nordvej via frakørselsrampen. Det opdagede en 33-årig mand fra Fakse for sent, så han i en personbil påkørte bagenden af lastbilen med mindre materielle skader til følge. Den rumænske lastbilchauffør blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og fik forelagt en bøde, som han betalte straks som den strafferetlige afgørelse på sagen. Ingen kom til skade ved uheldet.

Mistænkelig adfærd – Pedersvej, Køge

Kl. 1540 undrede en opmærksom borger sig over, at nogle mænd gemte nogle poser i et buskads tæt på et supermarked. Derefter løb mændene fra stedet, men vendte kort efter retur i en bil, som de læssede poserne ind i. Politiet ledte indledningsvist forgæves efter bilen, der blev beskrevet som en grå personbil med mørkeblå motorhjelm og formentlig spanske nummerplader. Senere på eftermiddagen traf politiet dog bilen, hvori der var tre rumænske mænd, som ikke blev sigtet for noget, da der ved undersøgelse af deres personlige forhold og deres bil ikke var grundlag herfor.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 0111 var det sket et færdselsuheld mellem en knallert og en fodgænger. Det viste sig, at en 49-årig mand fra Bjæverskov i spirituspåvirket tilstand kørte på lille knallert på cykelstien ad Ringstedvej mod vest, da han påkørte en 51-årig mand fra Bjæverskov, der som fodgænger gik på cykelstien. Den 49-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet beslaglagde hans knallert til nærmere undersøgelse på mistanke om konstruktive ændringer. Begge parter slap uskadte fra uheldet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Klemmenstrupvej, Køge

Kl. 0204 skete der et færdselsuheld, hvor en parkeret bil blev påkørt. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Køge kørte i en personbil ad Klemmenstrupvej mod øst med lav hastighed. Han påkørte af ukendt årsag en parkeret varebil, således at hans egen bil væltede om på taget. Den 21-årige slap uskadt fra uheldet, men blev dog kortvarigt anholdt i forbindelse med uheldet, da han var påvirket af spiritus under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 0515 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Taastrup for spirituskørsel i en personbil ad motorvejen i nordlig retning ved afkørsel 32 Ølby. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Generende kørsel – Køge

Kl. 1626 fik politiet en henvendelse om, at to ATVere kørte rundt på Torvet med høj hastighed. Politiet kørte til området, men fandt ikke nogen af de anmeldte køretøjer.

Kl. 1733 fik politiet den første af flere anmeldelser om, at to 4-hjulet motocrossere/ATVere kørte i området ved Langelandsvej, Gymnasievej og Parkvej. På et tidspunkt skulle også et par biler deltage i den til tider hensynsløse og hasarderede kørsel i området, hvor ATVerne skulle blive ført ad stierne mellem boligblokkene. Politiet har noteret sig anmeldelser med henblik på fremtidig indsats i områder, da politiet ikke fik kontakt til nogen i løbet af eftermiddagen/aftenen med baggrund i anmeldelser fra området frem til omkring kl. ca. 20.00.

 

Indbrud i perioden
Tangmosevej, Køge Strandparksvej, Strøby Egede, Køge Ørnevej, Køge Solsikkemarken, Borup Møllevej, Borup Rønnevej, Borup