Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Sep 07, 2018 til Sep 18, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mød politiet i eftermiddag i Ellemarken – Køge

Tirsdag om eftermiddagen kl. 1600-2000 kan du som borger i Ellemarken få en uformel snak med både politiet og en civil forebyggelsesmedarbejder ved tryghedsbussen, der er placeret på det grønne areal mellem Parkvej og Gymnasievej ved siden af legeborgen. Politiet vil gerne tale med borgerne om emner, der kan opfattes som utryghedsskabende i nærområdet, således at politiet i samarbejde med f.eks. boligselskabet og/eller kommunen kan finde en løsning på en problematik. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at høre mere om de klassiske emner som f.eks. sikring af boligen mod indbrud og forholdsregler mod tyveri fra lomme/taske eller tricktyverier. Tryghedsbussen fra politiet vil dukke op én gang om måneden på den tredje tirsdag resten af 2018.

—————-

Narkokørsel – Langelandsvej, Køge

Kl. 0155 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Strøby for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest havde indikeret, at han var påvirket af hash under kørslen, hvor han havde to passagerer med i bilen. Ingen af de tre havde hash på sig, og den 19-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Trailer medminigraver stjålet – Ringstedvej, Bjæverskov, Køge

Kl. 0718 fik politiet en anmeldelse fra et byggefirma om, at de havde fået stjålet en trailer af mærket: Nugent. På traileren stod en hvid minigraver med sort tag af mærket Bobcat.

Narkokørsel – Bådehavnen, Køge

Kl. 1832 foretog politiet en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Føreren, en 18 årig mand fra Køge, blev testet med narkometeret, der viste positiv for hash og kokain. Han blev derfor anholdt, og fik udtaget en blodprøve, der sendes til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld – Hestehavevej, Herfølge – Køge

Kl. 1830 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset Hestehavevej-Degnebanken, hvor en motorcyklist var forulykket. Politiet kørte til stedet og fandt en havareret og beskadiget motorcykel henstillet ved uheldsstedet, hvor et vejskilt var blevet ødelagt som følge af en påkørsel. Føreren af motorcyklen var dog forsvundet fra stedet ifølge vidner, der havde oplyst, at motorcyklisten havde kørt med høj hastighed inden uheldet. Politiet beslaglagde motorcyklen til nærmere undersøgelse og forsøgte samtidig at finde ejeren ved at opsøge ham på hans bopæl i Køge Ingen svarede ved politiets henvendelse, men et stykke tid efter henvendelsen fik politiet dog en henvendelse om, at nogen formentlig havde forsøgt at begå indbrud på stedet. Denne anmelder kunne dog beroliges med, at det var politiet, der havde forsøgt at få kontakt til motorcyklens ejer. Politiet leder fortsat efter m otorcykl ens ejer for at få klarlagt, om det er ejeren selv, der var fører af motorcyklen på uheldstidspunktet.

Indbrud i perioden
Valløvej, Køge Sprogøvej, Køge Tigervej, Køge Acacievej, Strøby Egede, Køge Grønnevej, Lellinge, Køge Stevnsvej, Strøby Egede, Køge Køgevej, Ringsted Magnoliavej, Køge Marie Toftsvej, Køge Tangmosevej, Køge Ørningevej, Borup Mølleskrænten, Borup