Holte Vinlager er glade for at kunne præsentere dig for to nye spændende smagekasser fra henholdsvis Toscana og Spanien. Vinene er nøje udvalgte for at kunne matche årstidens typiske madretter. I begge kasser finder du også vine, der ikke nødvendigvis kræves mad til.

 

Toscana regnes blandt de allervigtigste vinregioner i verden, og omfatter hele syv DOCG’er (Italiens højeste klassificering), deriblandt Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano.

I denne spektakulære kasse får du smagt dem alle. Ydermere får du også en rigtig god oplevelse med en Rosso di Montepulciano og en sprudlende lækker Spumante, som du vil kunne bruge til desserter eller som hyggeglas. Giv gerne rødvinene noget luft og server dem til vildtretter eller krydrede simreretter.

Pressefoto: Holte vinlager

Kassen indeholder:

Spumante Dolce Carpineto
Lækker Spumante lavet på den aromatiske drue, Moscato. Perfekt til desserter, men også som hyggeglas, dejlig afkølet.

Navigatore 2014 Chianti Classico (økologisk)
Herlig vin fremstillet i moderne og frugtig stil. Smagen er tør, kraftig og samtidig finesserig.

Dogajolo 2015 Carpineto (supertoscaner)
Lækkerbisken med stor detaljerigdom, intensitet og overflod af nuancer.

Rosso di Montepulciano 2015 Gattavecchi
Super Sangiovese i munden lækker silkeblød med lag-på-lag af røde bærnoter. Vinen er en perfekt allrounder.

Chianti Classico 2014 Castello di Verrazzano (økologisk)
Et sofistikeret bevis på hvor raffineret en Sangiovese domineret vin kan blive, når man prioriterer finesse frem for slagkraft.

Vino Nobile di Montepulciano 2013 Gattavecchi (89 point I wine enthusiast)
Smagen er kraftig og forbavsende afrundet med en lækker og lang eftersmag.

Brunello di Montalcino 2012 L’Antica Grancia (bonusflasken)
Brunello di Montalcino er uden tvivl et af de mest berømte vindistrikter i verden, og når man smager vinen fra Antica Grancia, forstår man hvorfor. Det er en vin af ekstraordinær elegance og kompleksitet. Vinen har fået lov at udvikle sig gennem 6 år, og rammer lige nu dens fulde potentiale.

Normalt ville sådan en fantastik kasse koste 1053 kr., men her får man den til den nette sum af 795 kr. Så kunne du tænke dig, at eje disse fine vine, så kan du klikke her.

Men hvis du mere er til spanske vine, så er den næste kasse måske nærmere noget for dig.

 

Spanien oplever i disse år en enorm udvikling indenfor vindyrkning. Der fremstilles vine af tårnhøj kvalitet til fornuftige priser, og dem har vi i Holte Vinlager.

Derfor har vi sammensat denne forrygende blanding til dig. Specielt med fokus på de nye fremadstormende vindistrikter, som Jumilla, Montsant og Toro, men for at give dig muligheden for at sammenligne, har vi også givet plads til et par velproducerede vine fra Ribera del Duero og Priorat. Vi topper kassen med en forrygende hvidvin fra Galicien.

Pressefoto: Holte vinlager

Kassen indeholder:

Goru Monastrell 2014 Jumilla
Muskelkraftig rødvin, fra vinregionen Jumilla i det sydøstlige Spanien, får du her en yderst potent og velstruktureret vin.

Camparrón 2011 Toro Reserva
Hvilken fornøjelse, fire generationers erfaringer, kan virkelig smages igennem, i denne forrygende vin.

Pradorey Roble 2016 Ribera del Duero (91 point fra Guia Peñin og bronze i Decanter)
Herlig allround vin fra kultdistriktet, Ribera del Duero. God fylde, lidt “fed” i stilen og med behagelig balsamisk krydret eftersmag.

Rojalet 2014 Montsant
I Montsant laver man vin på de samme druer og med de samme traditioner, som man gør i det mere berømte – og dyrere, nabodistrikt, Priorat. Denne vin er ingen undtagelse.

Troupe Albariño 2017 Rias Baixas
En vaskeægte ”feel-good-vin”. Druen, Albariño har fået et stærkt comeback de seneste år – smag her hvorfor.

Clos Roja 2015 Priorat (6 stjerner på flaskehalsen.nu og 5 stjerner på vinavisen.dk)
Vinen sniger sig ind som en forførende helhedsoplevelse, der holder fast i alle smagssanserne længe efter at dråberne har sluppet mundtøjet, det er et lille mesterværk!

Normal pris for denne kasse er 810kr., men her kan du købe den for blot 550 kr. For at købe denne velsmagende kasse, kan du klikke her.