Champagne, crémant, spumante eller cava – der er masser af bud på festlige bobler til din nytårsaften. Men hvad er egentlig forskellen – og hvad skal du vælge. Holte Vinlager i Køge guider dig her til et sprudlende nytår:

Begynd nytårsaften med de bedste, gerne de tørre luksusbobler – alt efter hvad budgettet kan bære. Det er når Dronningen holder sin nytårstale, at smagsløgene stadig er vågne, og man får den mest intense smagsoplevelse. Samtidig har de tørre, elegante champagner og mousserende vine en friskhed, som er med til at skærpe appetitten og de er velegnede både som velkomstdrink eller som ledsagere til nytårsmenuen, hvis der f.eks. serveres fisk, skaldyr, fjerkræ eller lyst kød.

Vi anbefaler, at du serverer de søde boblevine til desserten og kransekagen ved midnat. Så er du sikret, at tingene går op i en højere enhed.

De fleste betragter champagne, som dronningen af alle bobler – eller de ”rigtige” bobler. Champagne er lækkert, men faktisk kan du også få mange fantastiske smagsoplevelser med andre mousserende vine – i alle prisklasser.

Vi anbefaler dig især disse vine:

Ellner Champagne
”Seduction” 2005
92 point i Wine Spectator

Forrygende vintage-champagne til skaldyr – til en ekstrem flot pris. Majestætisk til dronningens nytårstale.

EKSTRA NEDSAT (normalpris: 499,-)

Baby Doll Sparkling
Blush Rosé

Den perfekte festvin: Flot pink farve, elegante bobler, eksotisk og forfriskende sprød. Producenten, Yealands blev i 2017 kåret af People’s Choice til: ”Favourite New Zealand Wine Brand”!

NYHED!

Prosecco 1926

Der er noget fortryllende ved boblerne i en prosecco – og denne er ingen undtagelse. Vinhuset, Valdo, er specialister i prosecco og laver faktisk ikke andet. Det smages tydeligt i denne sprudlende herlighed!

Chevalier
Demi-Sec

Læskende og let tilgængelige bobler, med en smule sødme. Melon, honning og citrus fylder mundhulen på en yderst behagelig facon. Genial til desserter og kransekage – og som et afkølet hyggeglas i utide!

Vi indbyder dig til at gå på opdagelse i vores brede og spændende udvalg af champagner og mousserende vine.

Med håbet om, at du finder de helt rigtige bobler ønsker vi dig en festlig nytårsaften – og rigtig godt nytår!