Dette er oplyst i en pressemeddelelse fra Holte Vinlager.

Går du og savner et spændende og ikke mindst velsmagende alternativ til traditionelle drinks og cocktails – uden alkohol? Så er dette tilbud det helt rigtige for dig.

Pressefoto: Holte Vinlager

GINSIN 12 Botanics

Dette er en alkoholfri gin produceret af 12 forskellige planter – mest fremtrædende er den velkendte smag af enebær, koriander og citron. Ginsin smager og dufter som en ”rigtig” gin og er dermed et herligt alternativ, når du gerne vil nyde en lækker gin/tonic.

Prøv den gerne sammen med en tør tonic, en skive citron eller agurk som garniture. Du vil bliver overrasket, Ginsin laves også i to andre varianter – én med jordbær og én med mandarin.

For at købe dette alternativ til gin med alkohol så klik her.

Prøv også velsmagende vine uden alkohol

Man kan lige så godt være ærlig, alkoholfri vin kommer aldrig til at smage som ”almindelig” vin. Men derfor kan de smage godt alligevel.

Pressefoto: Holte Vinlager

Efter en lang og grundig undersøgelse har Holte Vinlager fundet en serie af alkoholfrie vine, som de kan stå inde for og som rent faktisk smager godt. Man vil nok altid kunne smage forskellen på en vin med alkohol og en uden, kunsten er at gøre forskellen så lille som muligt og det er lykkedes forbilledligt med Faber-serien.

Man har udviklet en ny metode, så flere af vinens smagsstoffer bevares under fordampningen af alkohol. Tidligere varmede man vinen op til hele 70 grader, for at alkoholen kunne fordampe – med det resultat, at alle smagsstofferne selvfølgelig gjorde det samme.

Ved den nye metode varmes vinen op under vakuum, og på den måde kan man nøjes med at varme den op til kun 30 grader, hvilket gør, at en del af smagsstofferne nu kan forblive i vinen selvom alkoholen er forsvundet.

Så ønsker du at købe denne vin, så klik her.