Svane Køkkenets S19 køkkendesign vil inspirere nye køkkenkunder i 2019 med en kollektion med nye farver og funktionelle features – oplev de nye trends til 4 Days of Design Svane Køkkenet Køge.
“It’s all in the details” lyder tidens mantra i modeverdenen. Og på samme måde som du twister din garderobe med smykker, tasker og andre accessories til din personlige stil, handler det i bolig- og køkkenindretningen om at mixe og matche farver, finesser, features og fede accessories til en stil og stemning, som er helt unik – og helt din egen.

PR-foto: Svane Køkkenet

Tidens stærkeste bolig- og køkkentrends sammenfatter Svane Køkkenet i ét køkkendesign, S19 i Surface laminat, der lanceres som en hel nyhedskollektion med et væld af raffinerede og lækre features, farver og detaljer.

”Globale trends peger på flere farver og naturmaterialer i boligindretningen. Drømmen om det hvide køkken er afløst af drømmen om det stemningsfyldte køkken. Design og indretning, der udfordrer vores holdninger, er fremtiden,” siger arkitekt, MAA Rolf Birk, Svane Køkkenets design- og konceptansvarlige.

Skab eksempelvis en dramatisk stemning i et havblåt køkken ved at twiste det med sort tilbehør som fx armaturer, vaske, greb og stålreoler, eller udsmyk et bladrødt køkken med fine detaljer i messing som greb, vask og armatur.

Funktionalitet tilføjes med den smarte kogende vandhane Quookeren, der nu fås med vand med brus, flotte vinskabe og de nyeste hvidevarer bl.a. med emfang i selve kogesektionen.

Mulighederne for at skabe sin egen stemning er næsten uanede med S19. Under 4 Days of Design fra den 31. januar til den 3. februar kan du hos Svane Køkkenet Køge opleve de nye specialfarver havblå, bladrød og skovgrøn, der inspirerer de modige og urbane til at bryde vanetænkningen og jagte en særlig stemning.

Bladrødt S19 design stylet i en venlig og imødekommende stemning skabt med lyse asketræseffekter i en elegant kombination med tilbehør i messing. Den bladrøde Surface laminat optræder på alle fronter og i en flot monokrom kombination med bordpladen. Bordkanten i træ og den lyse, åbne asketræsreol, som træder i karakter til de matte, bladrøde overflader er alle raffinerede detaljer. Tilsæt armatur og vask i messing-look som fine detaljer. Quookeren er med vand med brus foruden varmt og koldt vand.

En dramatisk stemning opleves i det havblå S19 fra Svane Køkkenet og forstærkes af stylingen med sorte metalelementer. Køkkenet er i et enkelt og grebsløst design med den matte havblå Surface-overflade på fronter og bordplader samt tilbehør i sorte overflade på armatur og vask. Her får de gastronomiske og vinøse interesser lov at udfolde sig med det markante emfang Spazio, ophæng i loftet og med plads til krydderurter, køkkengrejet og det dobbelte vinskab.

Bag glasdøren opbevares de veltempererede vine, og bag skabslågen gemmer sig glas og andet udstyr til at fuldende den vinøse oplevelse. Et andet tilbehør er Quookeren, som udover varmt, koldt, filtreret og kogende vand nu også kan levere vand med brus. Stemningen forstærkes af sort tilbehør i form af barstole, hvidevarer og køkkengrej. Lyssætningen til hele scenen sættes af LED-lysskinner, som er ophængt over køkkenøen i emhætten.

I skovens dybe, stille ro indbyder den rolige og varme stemning til fællesskab og hygge omkring køkkenet og spisepladsen. I dette skovgrønne S19 Svane køkken fornemmes Surface laminatets fløjlsbløde overflade, som får varmt medspil af egetræsreoler. De anvendes som en praktisk og udtryksfuld detalje i køkkenøen og de høje, sorte stålreoler. Læg mærke til de høje underskabe, der med 832 mm giver plads til meget mere opbevaring. Den lave sokkel understreger det nye look og giver S19 sit signifikante arkitektoniske udtryk. S19 kombineres med tynde gavldetaljer, dimensioneret som låge- og skuffefronter, hvilket tilfører S19 et harmonisk møbelpræg. Læg også mærke til LED-lysskinnerne, som er indbygget i køkkenøens reoler.

Detaljer, der understreger stilen, træder frem i det havblå Surface laminat højskab med integreret sort SMART-greb og stålreol med hylder og sider i egetræ.