Omron skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om frivilligt arbejde:

Samtlige 36.000 medarbejdere i automationsvirksomheden Omron brugte fredag den 10. maj på frivilligt arbejde. I Danmark etablerede Omrons danske medarbejdere bl.a. højbede ved et kvindekrisecenter i Borup.

Den verdensomspændende automationsvirksomhed Omron fejrer hvert eneste år sin grundlæggelsesdag den 10. maj ved at lade medarbejderne udføre frivilligt arbejde i arbejdstiden.

Overalt i verden brugte virksomhedens 36.000 medarbejdere dagen på at udføre frivillige opgaver i fællesskab.

Omron har sit danske hovedsæde i Køge samt et salgskontor i Aarhus. Medarbejderne samledes den 10. maj på Sjælland, hvor de knap 40 medarbejdere brugte dagen på udendørs arbejde i haven ved et kvindekrisecenter i Borup samt på et bosted for handikappede.

Samfundsansvar er en kerneværdi

-Grundlæggelsesdagen har været fejret af alle Omrons afdelinger verden over siden 1995. Det er en kerneværdi for virksomheden, at vi giver en håndsrækning tilbage til samfundet. Derfor udførte virksomhedens medarbejdere frivilligt arbejde i deres arbejdstid den 10. maj, siger nordisk marketing ansvarlig, Anders Jessen.

Projekterne har verden over haft meget forskellige karakter, men har alle til formål at skabe sammenhængskraft i samfundet.