Svane køkkenet i Køge skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om et godt greb: 

Svane Køkkenets nyhedskollektion S19 tager sit eget tag på grebet med to specialudviklede greb-serier. Oplev, hvad grebet gør for køkkenudtrykket hos Svane Køkkenet i Køge.

Grebets stærke comeback på køkkenfronten sætter sit markante aftryk i Svane Køkkenets nyhedskollektion S19, som rummer to forskellige typer af specialudviklede og designbeskyttede greb, Sense og Smart.

”Grebet er blevet et praktisk og æstetisk designelement, som i høj grad er med til at definere og udtrykke det individuelle touch på køkkenindretningen,” siger arkitekt, MAA Rolf Birk, koncept- og designansvarlig hos Svane køkkenet.

Eksklusivt eller råt, markant eller enkelt – grebet tilfører personlighed og stemning til køkkenudtrykket. Hvordan du leger med kontraster, materialer og farver, kan du opleve hos Svane Køkkenet i Køge.