Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/06/24 til 2019/07/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

23-årig mand afgået ved døden – Søndre Molevej, Køge

Kl. 0840 fik politiet en underretning fra Rigshospitalet om, at en 23-årig mand fra Lellinge ved Køge var blevet indbragt i livløs tilstand, og at han kort efter afgik ved døden. Den 23-årige havde været til en fest i en lagerbygning på Søndre Molevej, hvor han omkring kl. 0433 blev dårlig og besvimede. Hans venner lavede førstehjælp på manden og ringede 112. En ambulance kom frem til stedet og kørte ham til Rigshospitalet, hvor han blev erklæret død. Politiet undersøger nu den tragiske hændelse, for at få klarlagt årsagen til dødsfaldet. Der vil blive afholdt et retslægeligt ligsyn senere i dag. Politiet undersøgte søndag morgen lagerbygningen Søndre Molevej, hvor festen blev afholdt. Her fandt politiet tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner. Disse oplysninger indgår i undersøgelsen af dødsårsagen. Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen, vil politiet forsøge at klarlægge om den afdøde har indtag et lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet. De pårørende er underrettet.

Uheld med narkopåvirket bilist – Køgevej, Roskilde

Kl. 2009 skete et sammenstød på Køgevej lige efter krydset ved Darupvej mod nord. En 52-årig kvindelig bilist fra Næstved var netop sat i gang efter rødt lys i krydset, da hun blev påkørt bagfra af en personbil. Den 52-åriges bil blev i forbindelse med påkørslen skubbet frem i den forankørende bil. Bilen der var årsag til uheldet blev ført af en 18-årig mand fra Roskilde, der viste sig at være narkopåvirket. Han blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Bilerne spærrede store dele af kørebanen, så Falck blev tilkaldt til at flytte køretøjerne. Hjemmeværnet som assisterer på festivalen med at afvikle trafikken hjalp til stedet. Kørebanen var helt farbar igen omkring kl. 21.38, da bilerne var flyttet og der var ryddet op på stedet. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 18-årige høre nærmere fra politiet.

Tyveri af dør – Søllerupvej, Herfølge – Køge

Kl. 0021 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en bil med slukkede lygter køre ind på en ubeboet landejendom, hvilket vidnet fandt mistænkeligt. Politiet kørte hurtigt frem til stedet, idet der var mistanke om, at der ville blive begået indbrud på stedet. Da patruljen kom mod gerningsstedet mødte politiet en bil med en trailer, der havde en dør fastspændt på traileren. Patruljen standsede bilen, hvori der sad to mænd, en 35-årig mand fra Karise og en 33-årig mand fra Tureby. Den 33-årige oplyste at de havde taget døren fra den ubeboede ejendom, da han troede den skulle smides ud. Den 35-årige oplyste, at han ville hjælpe sin ven med at hente døren, da han troede han havde fået lov at tage den. Det var en nyere dør, der ikke lignede en, der skulle smides ud. Den ubeboede ejendom ejes af Køge Kommune, og døren blev sat tilbage i den staldbygning, hvor den havde stået. De blev begge sigtet for tyveriet, da der ikke lå nogen aftale om, at de mått e tage døren. Den 33-årige var eftersøgt til fogedretten, så han blev anholdt og taget med henblik på at blive fremstillet for fogeden dagen efter. Den 35-årige fik lov til at forlade stedet, men de er begge fortsat sigtet i sagen.

Færdselsuheld / narkokørsel – Køgevej, Roskilde

Kl. 2009 var der sket et færdselsuheld, hvor tre biler var stødt sammen på Køgevej omkring Søndermarksvej. Det viste sig, at en 18-årig mand fra Roskilde under kørsel i nordlig retning i vognbanen for ligeudkørende frem mod krydset ved Darupvej havde påkørt bagenden af den forankørende personbil ført af en 52-årig kvinde fra Næstved. Hendes bil blev skubbet fremad og ramte personbilen foran ført af en 44-årig kvinde fra Frederikssund. Ingen kom til skade ved uheldet, men da den 18-årige blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen, blev han kortvarigt anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld – Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 1548 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld med 3 implicerede biler. Part 1, en 60-årig mand fra Taastrup, kom kørende af afkørselsrampen, afkørsel 34 Herfølge sydgående på Sydmotorvejen og skulle til højre ad Slimmingevej og kørte frem for ubetinget vigepligt, hvorved han påkørte part 2, en 69-årig mand fra Bjæverskov i højre side. Part 2 blev ved påkørslen skubbet over i modkørende vognbane og påkørte part 3, en bil ført af en 54-årig mand fra Borup. 2 af parterne blev kørt til tjek på sygehuset, men var ikke kommet alvorligt til skade. Kl. 16.29 var der åbnet for trafikken igen.

Narkokørsel – Vordingborgvej/Billesborgvej – Køge

Kl 2051 forsøgte politiet at standse en personbil, som kom kørende sydgående af Vordingborgvej gennem krydset Vordingborgvej/Billesborgvej. Bilisten ville dog ikke standse bilen, og politiet måtte derfor gøre brug af udrykningssignalerne for at få standset bilen. Føreren af bilen, en 35-årig mand fra Haslev, blev sigtet og anholdt, og hans bil blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation, da det er tredje gang inden for de sidste tre år, at manden bliver sigtet for kørsel uden førerret. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, og hans sag skal nu afgøres i retten.

Trafikale udfordringer- Ringstedvej/Køgevej, Roskilde

Op til åbningen af festivalens campingområde lørdag eftermiddag opstod en del trafikale problemer på indfaldsvejene. Se de udsendte tweets fra lørdag for yderligere information.

Lyden af skud var fyrværkeri – Karlemosen, Køge

Kl. 1219 ringede en bekymret borger, som mente at have hørt skud omkring Karlemosen i Køge Politiet kørte derfor massivt til stedet med både patruljer og indsatsleder. Politiets patruljer fandt frem til en studenterfest, der havde affyret fyrværkeri, og festen fik en snak med politiet om fyrværkeri. Politiets patruljer kunne afvarsles og fortsætte til andre opgaver.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 1519 påkørte en personbil ført af en 45-årig mand fra Maribo en anden personbil, hvor en 49-årig kvinde ligeledes fra Maribo sad bag rattet. Et øjebliks uopmærksomhed fra den mandlige bilist førte til sammenstødet, og kvindens bil ramte autoværnet og drejede 180 grader rundt på motorvejen. Mens oprydningsarbejdet fandt sted, kunne trafikken køre forbi i 1. vognbane, men det skabte dog trafikprop i fredagens eftermiddagstrafik.

Spirituskørsel – Københavnsvej, Køge

Kl. 2058 blev en 26-årig mand fra Ishøj anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af promillen og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen sydgående, Køge

Kl. 2105 blev en 63-årig mand fra Stege anholdt og sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Manden blev anholdt og sigtet, og efterfølgende blev han kørt til sygehuset for at få udtaget en blodprøve. Han vil høre nærmere om sagen.

Påvirket bilist stak af – Lellinge til Gladsaxe

Kl. 1650 ville en patrulje standse en personbil for at foretage en rutinemæssig kontrol. Føreren af personbilen efterkom dog ikke patruljens anvisninger om at standse, men fortsatte ad motorvejen og frem til Gyngemosevej i Gladsaxe, hvor det med assistance fra Vestegnens Politi lykkede at standse køretøjet. Føreren løb fra køretøjet, men blev løbet op af politiet og anholdt. Føreren af køretøjet, en 24-årig mand fra Helsingør, blev sigtet og anholdt kl. 17.10 for at have ført bilen i spiritus- og narkotikapåvirket tilstand og for at have udsat andres liv for fare. Manden blev visiteret, og politiet fandt 0,11 gram kokain i hans lomme, og manden blev yderligere sigtet for at være i besiddelse af kokainen. Manden blev løsladt igen kl. 23.34, og han er fortsat sigtet i sagen.

Indbrud i Perioden

Glentevej, Køge
Hellebækvej, Køge