Køgeboerne bager som aldrig før: Imerco og Imerco Home inviterer til bagedage

En bagebølge har ramt os, og i Køge bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos byens Imerco og Imerco Home-butikker, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco og Imerco Home i Køge, der i år har solgt 14 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.

For at imødekomme de bageglade Køgensere sætter Imerco og Imerco Home i Køge særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Selv med få bageredskaber kan man faktisk skabe et rigtig flot resultat, og det tror jeg, der er flere, der får øjnene op for. Det kan vi i hvert fald mærke her i butikken, siger butikschefen i Imerco i Køge.

Vind bageudstyr for 7000 kroner

Udover bagedagene fejrer Imerco og Imerco Home i Køge også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco og Imerco Home-butikkerne i Køge.