Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/12/09 til 2019/12/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Arbejdsulykke – Værftsvej, Køge

Kl. 10.22 kørte politi og ambulance til en trævarevirksomhed, hvor en mand var faldet ned af et stillads i forbindelse med opsætningen af stilladset. Den tilskadekomne 23-årige mand fra København befandt sig på stilladset i ca. seks meters højde, da den konsol hans stod på kollapsede, så han faldt ned og slog sin fod. Han blev kørt til skadestuen af en kollega, hvor han fik konstateret et brud på sin fod. Politiet optog rapport i sagen, for at klarlægge om der var sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken, og de kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere. Når undersøgelserne er færdige vil der blive taget stilling til, om nogen kan stilles til ansvar for, at ulykken skete.

Beruser i bus – Køge Station, Køge

Kl. 22.06 anmeldte et busselskab, at der var en passager i bussen, om var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. En patrulje kørte til Køge station, hvor manden nu havde forladt bussen og var vaklet i retning af perronen ved Køge Nord st. Patruljen traf her en 41-årig mand fra Ishøj, som havde en meget høj alkoholpromille. Han var faldet og havde slået sig, og en ambulance blev tilkaldt til at tilse manden. Han var dog ikke kommet til skade, men var så fuld at han måtte med i detentionen til afrusning. Han blev løsladt mandag morgen uden at være blevet sigtet for noget.

Butikstyveri – Kystvejen, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 17.00 bemærkede personalet fra Netto, at en kvindelig kunde var gået til kassen for at betale for nogle varer. Mens kvinden stod ved kassen, havde hun en kurv med varer ved siden af sine fødder. Hun betalte ikke for varerne i kurven, som bestod af en pakke M&Ms chokolade, to pakker Maoam karameller og to pakker cashewnødder. Disse varer lå gemt under en hvid netpose, og da kunden var kommet igennem kassen lagde hun alle sine varer ned i posen og forlod butikken. Kvinden blev herefter tilbageholdt af personalet, og politiet blev tilkaldt. Patruljen traf kvinden, en 45-årig fra Strøby Egede, som blev sigtet for butikstyveriet. Hun afleverede de stjålne varer tilbage til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Den 45-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkokørsel – Københavnsvej, Køge

Kl. 17.50 sigtede og anholdt politiet en 21-årig mand fra Klippinge for narkokørsel. Han blev standset ved en tankstation, hvor patruljen konstaterede, at han var påvirket af hash. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 21-årige høre nærmere i sagen.

Hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 19.49 blev en personbil, som blev ført af en 44-årig mand fra Sorød, taget i en hastighedskontrol, hvor den blev målt til at køre 162 km/t, selvom der på strækningen var angivet en hastighed på 110 km/t. Politiet nedlægger påstand om en betinget frakendelse i sagen, og derudover bøde på 4.500 kr og 500 kr til offerfonden.

Færdselsuheld – Københavnsvej / Egedesvej, Køge

Kl. 07.35 var en 38-årig mand fra Strøby kørt i en varebil ad Københavnsvej mod nord, da han i lyskrydset ved Egedesvej svingede til venstre. På samme tidspunkt kørte en 53-årig kvinde fra København V ad Københavnsvej mod syd i en personbil og stødte ind i den 38-åriges bil under dennes svingning. Ingen af dem kom til skade ved uheldet, som dog medførte skader på de implicerede biler. Politiet optog rapport om uheldet, idet den 38-årige kan mistænkes for overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med svingingen.

Brud på gasledning – Uddannelsesvej, Køge

Kl. 06.37 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af et udslip fra en gasledning, som der var gået hul på. Politiet afspærrede området, og brandvæsnet fik tilkaldt en tekniker fra et gasselskab til at stoppe udslippet. En 33-årig mand fra Tureby havde i forbindelse med en boring utilsigtet ramt gasledningen, hvorfra udslippet blev stoppet kl. ca. 08.00. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Hensynsløs kørsel – Køge / Solrød

Kl. 12.20 genkendte en patrulje føreren af en personbil i Vestergade, Køge, som en person, der ikke havde generhvervet sit kørekort. Politiet ville derfor standse personbilen til en kontrol af føreren og køretøjet, men føreren valgte at sætte hastigheden op for at køre fra politiet. Politiet fulgte efter ad Vestergade – Ringvejen – Københavnsvej – Jersie Strandvej – Parkvej og videre ad Åsvej til Jersie landsby, hvor politiet mistede kontakten til personbil. Undervejs havde føreren flere gange kørt over for rødt lys, kørt på fortovet, kørt over midterrabatten, kørt i den forkerte side af vejen og kørt den forkerte vej rundt i en rundkørsel. Under den hensynsløse kørsel måtte flere bilister både i krydset Værftsvej-Københavnsvej og i rundkørslen ved Jersie Strandvej-Åsvej foretage blokadeopbremsninger for at undgå at blive påkørt. Flere patruljer i den østlige del af politikredsen ledte efterfølgende efter den hvide personbil af mærket BMW 3-serie, hvis fører er genkendt af politiet som en 22-årig mand fra Køge Hverken bilen, hvis nummerplade politiet har aflæst, eller den mistænkte fandt politiet trods intensiv eftersøgning, efter at bilen forsvandt i Jersie-området.
Kl. 22.45 traf en patrulje den efterlyste personbil i krydset Tåstrupvej – Åsvej, Solrød Strand. Føreren var nu en 20-årig mand fra Store-Heddinge, som intet havde med den tidligere biljagt at gøre. Den 20-årige var dog i besiddelse af et større kontantbeløb, hvoraf politiet beslaglagde knap 5.800 kr., som han skyldte i sagsomkostninger til staten. Den beslutning var han dog ikke tilfreds med, så politiet skal nu have prøvet beslaglæggelsen af pengene ved en domstol. Den 20-årige fik lov at fortsætte sin kørsel i bilen efter denne politiforretning.
Politiet leder fortsat efter den mistænkte, 22-årige fra Køge til sigtelse og afhøring i anledning af kørslen i bilen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer eller bilister, der enten har bemærket bilens hensynsløse kørsel eller som bilist at have foretaget opbremsninger eller lignende for at undgå sammenstød. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Hash fundet i p-kælder – Torvebyen, Køge

Kl. 19.48 havde en lokal borger henvendt sig til politiet med oplysninger om, at et par grupper af unge stod forsamlet i parkeringskælderen. De fordrev tiden med bl.a. at ryge hash. Ved politiets ankomst fik flere travlt med at forsvinde fra kælderen, så politiet undersøgte området, hvor de havde opholdt sig. Herunder fandt politiet en cigaretpakke med tolv kugler i sølvpapir. Kuglerne indeholdt i alt 22 gram hash, som politiet beslaglagde med henblik på nærmere undersøgelse i et forsøg på at finde ejeren. Ingen blev sigtet for nogen i anledning af politiets kontrol i p-kælderen.

Særligt udpeget ATK-målestrækning med mange hastighedsovertrædelser – Køgevej, Roskilde

Mandag morgen og formiddag var politiets fotovogn (Automatisk Trafik Kontrol – ATK) for tredje gang inden for fire dage på plads på Køgevej i området ved Darupvej i Roskilde. Årsagen til gårsdagens måling af trafikanters hastighed på Køgevej i sydgående retning var det store antal sager ved to foregående hastighedsmålinger torsdag og fredag i sidste uge. På målestedet er højst tilladte hastighed 50 km/t (byzone), hvilket mange bilister glemte at respektere. Målingerne gav følgende resultat:

Mandag kl. 06.16 – 12.31: 3231 biler kontrolleret – 458 blitzet – højeste hastighed: 90 km/t – 71 klip – 2 sager om betinget frakendelse

Fredag 6/12-19 kl. 06.43 – 13.17: 2151 biler kontrolleret – 111 blitzet

Torsdag 5/12-19 kl. 06.27 – 12.10: 1760 biler kontrolleret – 115 blitzet – højeste hastighed: 89 km/t.

Målestedet er i et samarbejde mellem politiet og Roskilde kommune udvalgt som en særlig strækning med et markant ønske om, at hastigheden bliver sænket. På eller i nærheden af målestedet er der gennem tiden sket flere færdselsuheld, ligesom der er flere lysreguleringer i nærheden. De tre målinger er foregået enten med et stativ med måleudstyret i vejkanten eller med måleudstyret placeret i selve ATK-bilen. Mandagens måling foregik ved brug af stativet med måleudstyret, medens de to øvrige målinger foregik med målevognen synligt placeret ved målestedet. De blitzede bilister kan nu forvente at høre nærmere fra politiet.

Hash og knive i lejlighed – Køge

Kl. 10.00 var en narkohundepatrulje ved en lejlighed i den nordlige del af Køge, hvor beboeren kunne mistænkes for, at opbevare narkotika. Lejlighedens 23-årig beboer blev den 5.november sigtet for at sælge hash på Ølby station. I samme forbindelse blev den 23-åriges lejlighed ransaget, hvor politiet fandt 218 gram hash.

Mandag ransagede politiet igen den 23-åriges adresse, og narkohundene fik lov at afsøge lejligheden for narko. Hunden snusede sig frem til tre store klumper hash, som var gemt oven på et køkkenskab. Hashen vejede i alt 95 gram hash. Patruljen fandt i forbindelse med ransagningen tre ulovlige knive. En machete, en gurkhakniv (kniv med krum klinge) og en dolk med en bladlængde på 14,3 cm. Den 23-årige blev sigtet for besiddelse af hash og for overtrædelse af våbenloven og afhørt til sagen. De ulovlige effekter blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 23-årige kan forvente at få alle sine sager afgjort samtidig og vil høre mere fra politiet.

3. klip udløser frakendelse – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 18.54 blev en 50-årig mand fra Strøby Egede sigtet for at have kørt for hurtigt på motorvejen. Politiet målte personbilen til at høre 156 km/t, på strækning, hvor det var tilladt at køre 110 km/t. Sagen udløste et klip i kørekortet, og da føreren af bilen i forvejen havde fået to klip i kørekortet inden for 3 år, blev han gjort bekendt med, at politiet vil nedlægge påstand om en betinget frakendelse af førerretten foruden bøden på 4000 kr og 500 kr til offerfonden.

Hurtigt bilist oplyste falsk identitet – Køge Bugt Motorvejen, Køge

En 23-årig mand fra København havde tidligere henvendt sig politiet, fordi han havde fået en bøde på 6.000 kr. for en hastighedsovertrædelse i en personbil, der af en videopatruljebil hos færdselspolitiet var blevet målt til at køre mindst 148 km/t mod højst tilladt 110 km/t ad Køge Bugt Motorvejen mod syd i juni 2019. Føreren af den målte bil blev standset og sigtet for hastighedsovertrædelsen samt brug af håndholdt mobiltelefon. I den forbindelse havde føreren til politiet oplyst at have glemt sit kørekort, så føreren, der oplyste identiteten på den 23-årige fra København, blev sigtet for de tre overtrædelser af færdselsloven.

Men da den rigtige 23-årige ikke ønskede at betale den bøde, som han uretmæssigt havde fået tilsendt, indledte politiet en efterforskning for at finde den person, der reelt havde været fører af den målte personbil. Det viste sig at være en nu 20-årig mand fra Valby, som i mellemtiden havde fået erhvervet sig et kørekort. For at være sikker på, at den 20-årige var rette person at mistænke for at have opgivet falske identitetsoplysninger til færdselspolitiet, aflagde færdselspolitiet ham et besøg i Vestre Fængsel, hvor den 20-årige nu opholdt sig i forbindelse med afsoning af en frihedsstraf for vold. Den 20-årige blev straks genkendt og efterfølgende sigtet for både overtrædelse af straffeloven for at oplyst falsk identitet, så en uskyldig risikerede at blive straffet, samt for overtrædelserne af færdselsloven. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet, som også kigger på, om de nye sigtelser fra færdselsforseelserne i juni 2019 vil få betydning for det kørekort, som den 20-årige nu er i besiddelse af.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand – Solrød

Kl. 19.16 målte færdselspolitiet en bilist til at køre i en personbil ad motorvejen mod syd med en hastighed på mindst 144 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t. En 24-årig mand fra Køge blev sigtet for hastighedsovertrædelsen, som ud over en bøde også vil medføre et klip i kørekortet. Da politiet kunne konstatere, at der nu var tale om tredje klip i kørekortet inden for de seneste tre år, vil den 24-årige derfor reelt blive præsenteret for en bøde og en påstand om betinget frakendelse af kørekortet.

Bortvisning af uønskede / uorden mv. – Roskilde / Køge / Holbæk / Kalundborg

Kl. 01.20 måtte hjælpe personalet på en bodega, Hestetorvet, Roskilde, med at bortvise en 36-årig mand fra Roskilde, som skabte problemer på stedet. Han blev ikke sigtet for noget.

Kl. 01.43 forsøgte tidligere bortviste igen at komme ind på en pub, Havnen, Køge, efter at personalet tidligere havde sendt dem væk. Politiet bortviste nu to mænd på 19 og 20 år fra Køge og forblev i området, så der ikke opstod uro.

Kl. 02.11 måtte politiet i Kordilgade, Kalundborg, sende to parter i hver sin retning, så der ikke opstod tumult. To mænd på 19 og 23 år fra Kalundborg var blevet uenige med to mænd på 18 og 45 år også fra Kalundborg, så da de tilfældigt var mødtes, var en gammel strid blusset så meget op, at en vagt ved et diskotek havde tilkaldt politiet.

Kl. 02.16 var den gal igen ved en bodega på Hestetorvet, Roskilde, hvor et par gæster ikke forstod, at stedet var lukket. Politiet bortviste derfor en 59-årig mand fra Jægerspris og en 40-årig mand fra Roskilde fra stedet, efter at personalet med besvær og under lidt skubberi havde fået dem ud.

Kl. 02.22 blev en spirituspåvirket, 23-årig mand fra København S først sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, fordi han var voldelig på en restauration, Nygade, Holbæk. Da han fortsatte sin optræden på gaden, måtte politiet frihedsberøve ham, så han kunne sove rusen ud i nogle timer i detentionen.

Kl. 0321 blev en 27-årig mand fra Herfølge sigtet for ordensbekendtgørelsen, da han forsøgte at slå ud efter en dørmand uden at ramme ved en pub, Havnen, Køge Han blev herefter bortvist fra stedet.

Kl. 0326 var der problemer ved et diskotek, Nørregade, Køge, hvor 10-14 personer var i slagsmål udenfor. Intet slagsmål fundet ved ankomst til stedet, men en gruppe fundet i Lovparken, hvor der var ro. Ingen ønskede at anmelde noget til politiet.

 

Lørdag – søndag:

Solouheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 09.41 kørte en 26-årig kvinde fra Horslunde ad Sydmotorvejen mod nord, da hun i forbindelse med en overhaling fik venstre hjulpar ud i midterrabatten og mistede herredømmet over bilen. Hun kørte herefter tværs over begge vognbaner og nødsporet, hvorefter personbilen ramte et træ og endte i grøften. Politi og ambulance blev sendt til stedet, men den 26-årige var ikke kommet til skade. Første vognbane var spærret i forbindelse med arbejdet på stedet, hvor en skiltevogn var opstillet. Politiet registrerede uheldet og underrettede Vejdirektoratet om det påkørte træ.

Røveri på gaden – Ivar Huitfeldsvej, Køge

kl. 23.25 anmeldte faren til en 14-årig dreng fra Haslev, at drengen ca. kl. 22.20 var ankommet til Køge station sammen med to kammerater. De gik via Ivar Huitfeldsvej, hvor to unge mænd, A og B, havde passet drengene op. Den 14-årige var her blevet frarøvet sin mærkevare taske, hue og mobiltelefon. Den ene gerningsmand, A, havde slået den 14-årige i ansigtet. De to mænd gik fra stedet, men kom tilbage kort efter sammen med yderligere fem yngre mænd. Den 14-årige blev nu truet til at aflevere sit bælte. Han så at den ene af mændene havde noget, der lignede en kniv i hånden. Gruppen overfaldt nu den 14-årige med slag og spark og tog hans jakke. Mens overfaldet stod på, kom en bil forbi og føreren anråbte gruppen, hvilket fik dem til at standse. Det lykkedes den 14-årige at løbe over til bilen, hvor han satte sig ind og kørte fra stedet. Den 14-årige blev kørt til Køge Sygehus, hvor han blev undersøgt efter overfaldet. Han kontaktede sin far, som anmeldte sagen til politiet. Den 14-årig var forslået, men havde ikke pådraget sig alvorlige skader. Politiet afhørte efterfølgende den 14-årige på sygehuset, mens hans far var til stede.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørk læderjakke med indvendigt hvidt for og nedrullet krave.
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkegrøn regnjakke. Bevæbning: Sort håndtag med knap, som formodes at være springkniv.
C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent, Medbragte: Gucci bæltetaske.
D-G: Mænd, Ikke etnisk dansker af udseende, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til gruppen af mistænkte, som overfaldt den 14-årige. Vidner som har set overfaldet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen skal kontakte politiet på tlf. 114.

Falsk anmeldelse om knivstikkeri – Havnen, Køge

kl. 04.14 kom et alarmopkald, hvor en anmelder oplyste at tre personer var stukket med kniv ved et diskotek på havnen i Køge Flere politipatruljer, tre ambulancer, akutlægebilen og lægehelikopteren blev sendt til stedet. Politi og redning kunne dog ikke finde nogen tilskadekomne, og ingen af dørmændene på stedet havde kendskab til et knivstikkeri, hvorfor hele redningsberedskabet blev aflyst. En patrulje traf anmelderen, en 19-årig mand fra Solrød Strand, foran beværtningen på havnen. Han fastholdt, at nogen af hans venner var blevet stukket med kniv. Politiet undersøgte hele området uden at finde hold i anmeldelsen, hvorfor der opstod en mistanke om, at der kunne være tale om falsk anmeldelse.

Efterforskningen viste, at den 19-årige havde ringet til politiets vagtcentral bare en time tidligere på aftenen. Betjenten på vagtcentralen, som havde talt med manden, havde skønnet ham påvirket af alkohol, da han var meget svær at forstå. Den 19-årige havde talt usammenhængende, og politiet havde på baggrund af hans henvendelse ikke fundet, at en patrulje skulle rykke ud, hvilket borgeren i røret ikke havde været tilfreds med. Den 19-årige blev på den baggrund anholdt og sigtet for at indgive falsk anmeldelse, og derved at have forårsaget unødig udrykning fra redningsberedskabet. Han blev taget med til stationen, hvor han blev anbragt i detentionen til afrusning. Han blev senere på morgenen afhørt til sagen. Baggrunden for den 19-åriges opringning til alarm 112 var, at han havde været i byen på havnen i Køge, hvor han havde været utryg efter en konflikt mellem ham og nogle andre unge mænd. Den 19-årige ville derfor ved anden henvendelse være sikker på, at politiet tog ham alvorligt. Den 19-årige blev løsladt efter afhøringen, men han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Mand krydsede jernbanen under testkørsel – Ved Banen, Lille-Skensved – Køge

Kl. 06.39 anmeldte personalet fra Bane Danmark, at en person havde krydset jernbanesporet uden at bruge overgangen på sporet. Der foregik testkørsel på strækningen i forbindelse med et nyt signalsystem, og derfor var stationen afspærret og togdriften indstillet. Ved testkørslerne kører togene igennem med ca. 120 km/t, hvorfor Bane Danmark havde en del personale på stationen, der skulle sikre, at ingen personer befandt sig på stationen. Under testen kom en mand pludselig gående fra Knudsvej i retning mod stationen.

Personalet forsøgte at råbe manden an, men han reagerede ikke. Manden løb ind på stationen, hvor han krydsede det sydgående spor, og løb over til perronen ved det nordgående spor. Bane Danmark indstillede derfor testkørslen af det tog, som var på vej mod stationen fra syd af sikkerhedsmæssige hensyn. Personalet tilbageholdt manden og tilkaldte politiet. En patrulje kørte til stationen, hvor de traf en 29-årig mand fra København, som blev sigtet for at overtræde jernbanelovgivningen. Den 29-årige var ikke bekendt med, at togdriften var indstillet og havde ikke set afspærringen, men blot skyndt sig over for at nå toget. Han lyttede til musik, hvorfor han heller ikke havde hørt Bane Danmarks personale, som forsøgte at advare ham. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Søndag – mandag:

Færdselsuheld / spirituskørsel – Vestre Ringvej / Vestmotorvejen, Borup – Køge

Kl. 0956 kørte en 67-årig mand fra Slovenien i en dansk varebil mod øst ad motorvejen og ad rampen til afkørsel 34 Borup mod Vestre Ringvej. Her fortsatte han frem over vigelinjen og ud foran en 36-årig kvinde fra København S, der kørte i en personbil ad Vestre Ringvej mod syd. Den 67-årige slovener blev sigtet for spirituskørsel i varebilen og blev derfor anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han forblev efterfølgende i politiets varetægt ud fra bestemmelserne i udlændingeloven. Når analyseerklæringen foreligger, vil sloveneren få sin sag afgjort, inden han ifølge egne oplysninger vil udrejse af Danmark.

Færdselsuheld – Møllevej, Borup

Kl.14.06 holdt en lastbil med sættevogn parkeret langs Møllevej, da den blev påkørt af en personbil, der kørte ad Møllevej i østlig retning. Føreren af personbilen standsede ikke op efter påkørslen, men fortsatte videre ad Møllevej. Føreren af lastbilen, en 50-årig mand fra Fredericia sad i førerkabinen, da lastbilen blev ramt. Han kørte derfor efter personbilen, at tale med føreren om uheldet. Personbilen var blevet beskadiget af sammenstødet, og hoppede under kørslen, som om hjulet var fladt.

Efter at have kørt nogle kilometer standsede personbilen, og lastbilchaufføren tog kontakt til den kvindelige fører, som var chokeret efter uheldet og derfor var kørt hjem. Politiet blev tilkaldt for at afhøre kvinden. Føreren af personbilen, en 68-årig kvinde fra Borup, blev rutinemæssigt testet for, om hun var spirituspåvirket. Resultatet viste, at hun ikke havde indtaget alkohol. Hun blev sigtet for at flygte fra et færdselsuheld og ikke at opfylde de forpligtelser, som man har ifølge færdselslovens regler. Kvinden havde fejlbedømt afstanden til den holdende lastbil, og havde ramt den på bagenden af sættevognen. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men den 68-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Acacievej, Strøby Egede, Køge
Torvet, Køge
Stenaldervej, Køge
Græsmarken, Borup
Spanagervej, Bjæverskov