Køge Bibliotekerne præsenterer Teater Baglandets nonverbale danse/stomp forestilling for børn på 3-6 år. som finder sted den 28.01.20 kl. 9:30 – 10:00.

”Juhu det er regnvejr” er en forestilling, der sætter fokus på menneskets polariserede følelsesliv, det bevidste valg og den skønhed, der ligger for ens fødder, hvis man åbner døren for den.

”Juhu det er regnvejr” handler om den dualistiske kamp, som strider i mennesket allerede fra man er barn. Det mørke overfor det lyse. Det negative overfor det positive. Nej’erne overfor ja’erne.

Forestillingens gennemgående figur er en sammensat personlighed. Hun er både den lyse og mørke, den glade og sure, den optimistiske og den bekymrede. Hun repræsenterer henholdsvis den negative og den positive tilgang til dagligdagens udfordringer.

Stykket består af en række fint sammenkædede hverdagsbegivenheder, som børn og voksne genkender fra deres eget liv og som ofte er grundlag for daglige kriser. F.eks. at skulle op tidligt om morgenen, tage tøj på, spise morgenmad, børste tænder osv.

Forestillingen er nonverbal og fortælles gennem kropssprog og mimik samt gennem et særegent, gennemkomponeret lydunivers skabt af musiker/komponist Sune Skuldbøl Vraa, vinder af Young Audience Music Award 2013 for bedste musikproduktion for børn i verden.

Medvirkende:  Sofie Pallesen
Aldersgruppe: 3 til 6 år
Varighed: 30 min.

For mere information klik her.

Del på sociale medier