Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2019/12/23 til 2020/01/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 08.16 var det sket et mindre alvorligt færdselsuheld på motorvejen i det nordgående spor ved Greve C-afkørslen. En 34-årig mand fra Karlslunde påkørte med sin personbil i den tætte morgentrafik bagenden af den forankørende personbil, som blev skubbet frem i en tredje bil. Denne bilist var dog kørt fra stedet, da politiet ankom til stedet. En skiltevogn afspærrede fjerde vognbane frem til kl. ca. 09.00, hvor de implicerede køretøjer var fjernet fra uheldsstedet. Ingen af parterne kom selv til skade som følge af sammenstødene.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 10.09 anmeldte en lokal borger, at en personbil kl. ca. 08.00 havde påkørt en lygtepæl, og bilen blot var efterladt på uheldsstedet. Ingen var tilsyneladende kommet til skade ved uheldet. Politiet tog kontakt til en 29-årig mand fra Bjæverskov, der som ejer af bilen bekræftede, at en kammerat – en 26-årig mand fra København NV – var kørt galt i bilen i et solouheld, da føreren af ukendte årsager havde mistet kontrollen over bilen. Bilejeren blev herefter vejledt om sine forpligtelser i anledning af uheldet og anmodet om snarest at sørge for fjernelse af køretøjet. Politiet underrettede efterfølgende Køge kommune om skadevolderen i forhold til den ødelagte lygtepæl.

Færdselsuheld – Lykkebækvej, Køge

Kl. 15.42 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor tre biler var impliceret. Det viste sig, at en 26-årig kvinde fra Roskilde kørte ud fra en parkeringsplads skråt over for sygehusets hovedindgang og havde til hensigt at svinge til venstre ad Lykkebækvej mod øst. På Lykkebækvej standsede en 33-årig kvinde fra Greve op under sin kørsel i østlig retning, så den 26-årige kunne foretage sit venstresving. Herunder blev den 26-åriges bil så påkørt af en 21-årig kvinde fra Køge, der kørte ad Lykkebækvej mod vest i den hensigt at fortsætte videre ad Lykkebækvej. Sammenstødet mellem de to biler bevirkede, at også den 33-åriges bil blev ramt, så alle tre implicerede biler spærrede Lykkebækvej i begge retninger i ca. 20 minutter. Alle slap dog uskadt fra uheldet, som den 26-årige kan forvente at høre nærmere om fra politiets side på grund af en mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Fyrværkeri til ulempe – Torvet, Køge

Kl. 16.18 anmeldte en 28-årig mand fra Ringsted, at en gruppe med ca. 10 unge var forsamlet på Torvet. De morede sig med at affyre fyrværkeri efter hinanden, og herunder var anmelderen selv næsten blevet ramt. Politiet kørte derfor til området med et par patruljer, men fandt dog ikke nogen, der kunne drages til ansvar for den ulovlige brug af fyrværkeri. Affyring af fyrværkeri må kun ske i perioden 27. december – 1. januar begge dage inklusiv og slet ikke på en måde, der er til fare eller ulempe for andre.

Ulovlig knallert – Stevnsvej, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 21.15 standsede færdselspolitiet en knallert, som på et rullefelt blev målt til at kunne køre 42 km/t mod højst tilladt 30 km/t. En 16-årig dreng fra Køge, der kørte på knallerten, blev sigtet for den konstruktive ændring af knallerten. Han kan nu se frem til at modtage en bøde for den forseelse.

Narkokørsel – Ringvejen, Køge

Kl. 01.10 anholdt og sigtede politiet en 36-årig mand uden fast bopæl for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ud for stadion. Bilen, der var ejet af en 28-årig mand fra København S, viste sig nemlig at være efterlyst på grund af manglende lovpligtig ansvarsforsikring. Ejeren havde overladt bilen til den 36-årige, som ikke havde noget kørekort og derfor ikke måtte være fører af den. Den 36-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Bilejeren blev også sigtet for at have overladt føringen til den 36-årige uden at sikre sig, at han lovligt kunne køre bilen. Begge kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 21.01 skete der et færdselsuheld på motorvejen i det nordgående spor, hvor både politiet og en skiltevogn afspærrede tre vognbaner samtidig med, at køretøjerne havde tændt for udrykningssignalerne (blåt blink). En 58-årig mand fra Ishøj i en personbil opdagede ikke disse køretøjer og påkørte skiltevognen. Den 58-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Da han imidlertid var påvirket af spiritus under kørslen, blev han sigtet for spirituskørsel og fik i den anledning udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Føreren af skiltevognen var også sluppet uskadt fra uheldet.

Hurtig bilist med joint i bilen – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 14.22 målte færdselspolitiet en personbil til at køre mindst 175 km/t ad motorvejen i sydlig retning, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen kun måtte være 110 km/t. Personbilen blev ført af en 20-årig mand fra Rødovre, som ikke anvendte sikkerhedsselen under kørslen. Han havde også glemt sit kørekort, så han blev sigtet for de tre overtrædelser af færdselsloven. Yderligere fandt politiet også en joint i bilen, men en narkometertest af den 20-årige viste dog ingen tegn på, at han var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. Efter en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer blev han afhørt til sagerne, som alle formentlig kan forventes afgjort med en bøde samt en påstand om et kørselsforbud på grund af hastighedsovertrædelsen, der blev begået inden for de første tre år efter erhvervelsen af et kørekort.

Fyrværkeri til ulempe – Karlemosevej, Køge

Kl. 19.02 fik politiet flere anmeldelser om unge, der løb rundt i området, medens de affyrede fyrværkeri i retning mod både biler og øvrige personer, der færdedes i området. Politiet kørte til området med flere patruljer, som fik kontakt til otte drenge på 14-15 år fra Køge De blev dog ikke fundet i besiddelse af fyrværkeri, og på det foreliggende grundlag kunne politiet ikke sigte nogen af dem for overtrædelse af fyrværkerilovgivningen. Efter en formaning til drengene forlod politiet området.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 23.53 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld på motorvejen i det nordgående spor kort før Greve N-afkørslen, idet to biler var stødt sammen. Ambulance- og redningspersonale fandt en hårdt kvæstet mand i live, men bevidstløs, inde i en personbil. Han blev reddet ud og bragt til Rigshospitalets traumeafdeling til fornøden behandling. I en varebil, der havde påkørt personbilen, var en 44-årig mand fra Bagsværd teknisk fastklemt. Han blev reddet ud og bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling for mindre alvorlige kvæstelser.

Flere vognbaner på motorvejen blev afspærret under rednings- og oprydningsarbejdet frem til kl. ca. 0215. Den hårdt kvæstede mand fra personbilen blev senere identificeret som en 21-årig mand fra Ishøj, der ifølge politiets undersøgelser i sagen havde fået et motorstop og var standset i bilen i tredje vognbane på motorvejen. Det havde den bagfra kommende fører af varebilen overset, så han påkørte den havarerede personbils bagende. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og de implicerede køretøjer, og politiet fik rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to parter til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol og/eller euforiserende stoffer.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Greve

kl. 20.43 målte politiet en personbil, som kørte på motorvejen, til at køre 176 km/t i sydgående retning. Føreren, en 25-årig mand fra Køge, blev standset og sigtet for sin al for hurtige kørsel. Han var desuden påvirket af hash, så han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.
På denne strækning er den tilladte hastighed 110 km/t, så den sigtede kan forvente en klækkelig bøde og en betinget frakendelse fra førerretten for hastighedsforseelsen alene.
Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 25-årige høre mere fra politiet i sagerne.

Vold – Hovedgaden, Borup – Køge

Kl. 14.10 anmeldte pårørende til en 16-årig dreng fra Borup, at sønnen var blevet overfaldet på en sti på Hovedgaden i nærheden af et supermarked, da han kl. ca. 12.30 sammen med sin kæreste var på vej hjem efter indkøb i byen. Ved en cykeltunnel dukkede en ung mand pludselig op og var fjendtlig over for den 16-årige, som blev slået et par gange på låret med en pind. Gerningsmanden flygtede fra stedet, men blev efter anmeldelsen hurtigt identificeret, fordi den 16-årige tidligere havde haft en uoverensstemmelse med ham i juledagene et andet sted i byen. Politiet kunne derfor senere på eftermiddagen foretage anholdelse af en 15-årig dreng fra Borup, som blev sigtet for vold mod den 16-årige. Den 15-årige blev løsladt efter endt afhøring, hvor de sociale myndigheder var til stede, og han vil høre nærmere til sagen, idet han kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 21.20 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 24-årig mand fra Haslev for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad motorvejen i nordlig retning. En narkometertest havde indikeret, at han var påvirket af kokain under kørslen. Han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Kanonslag fundet i bil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

Kl. 22.40 var en patrulje på Karlunde Rasteplads, hvor de bemærkede en parkeret bil med flere personer i. Bilen holdt med lys på og politiet mistænkte, at mændene i bilen røg hash. Patruljen traf tre yngre mænd. Politiet ransagede bilen, men fandt ingen narkotika der. I bilens baggagerum fandt patruljen ti ulovlige kanonslag, som en 21-årig mand fra Brøndby Strand blev sigtet for at besidde. De ulovlige kanonslag blev beslaglagt med henblik på destruktion. Den 21-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Vold – Toldbodvej, Køge

Kl. 04.29 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet foran et diskotek. Det viste sig, at en 20-årig mand fra Bjæverskov havde fået et knytnæveslag i ansigtet, så en fortand flækkede. Politiet fik hurtigt identificeret den mistænkte som en 16-årig ung mand fra Køge Han blev truffet i området og straks sigtet for vold mod offeret, som var kommet en ven til undsætning i forbindelse med nogle uroligheder ved diskoteket. Herunder var han så blevet slået i ansigtet af den 16-årige, der således kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Fyrværkeriloven – Køge station, Østre Banevej, Køge

Kl. 15.18 fik politiet en anmeldelse fra DSB om, at der var to personer på Køge Station, som havde smidt et større kanonslag i tunellen under jernbanen. Personalet fra DSB var fulgt efter de to mænd, så de kunne udpege de mistænkte for patruljen, da den kom frem. Politiet traf to 18-årige mænd fra Køge og Haslev. Den18-årige fra Haslev blev fundet i besiddelse af et ulovligt kanonslag i sin taske. Han blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og politiet beslaglagde kanonslaget. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Brand og uorden i Køge

Kl. 18.57 kom en anmeldelse om, at nogle unge havde tændt et bål mellem bygningerne, som de kastede fyrværkeri ind i. Da politiet kom frem til stedet, var bålene slukket, og der var ro i området. Politiet traf ingen unge i området og kunne fortsætte til andre opgaver.

Kl.00.32 kom et alarmopkald om brand i en container på Parkvej/Gymnasievej.
Brandvæsnet oplyste, at der blev afskudt fyrværkeri tæt på dem, mens de arbejdede på stedet. Ingen brandfolk blev ramt af fyrværkeri. Politiets indsatsleder og flere patruljer blev sendt til stedet, for at være præventive. Ved politiets ankomst var der ro i området, og brandvæsnet var færdige på stedet. Der var nogle unge i området, som affyrede fyrværkeri, men det gav ikke anledning til, at nogen blev sigtet eller anholdt i den forbindelse. Politiet blev i området noget tid, for at være synlige og dæmpe eventuel uorden.

Kl. 00.35 brændte det i 3 containere på Fasanvej. Der var ingen risiko for, at ilden kunne sprede sig til bygninger eller biler. Brandvæsnet slukkede ilden. Flere patruljer blev sendt til området, men det gav ikke anledning til yderligere for politiet. Ingen personer kom til skade ved branden.

Røveri mod grillbar- Nørre Boulevard, Køge

Kl. 20.01 fik politiet anmeldelse om, at der trykket på overfaldsalarmen i en på en grillbar i Køge En patrulje blev sendt til stedet, hvor personalet på grillen var blevet truet af en mand med en kniv, som var flygtet fra stedet med kassebeholdningen. Røveren havde banket på bagdøren, og da en medarbejder åbnede, stod der en mand med en lille foldekniv, som bad om at få udleveret pengene. Gerningsmanden løb herefter fra stedet i ukendt retning. Politiet søgte efter manden i området, men fandt ikke frem til ham. Mand, 180-185 cm høj, sorte øjenbryn, mellemøstlig af udseende men talte dansk, sort hue, mørk hættetrøje med gulligt mærke op venstre overarm, hætten over hoved, sort halsedisse trukket op over mund og næse, mørke bukser.Sagen efterforskes nu af politieit. Vidner som har set den beskrevne mand før eller efter røveriet, og so kan komme med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Ild på altan – Fasanvej, Køge

Kl. 20.34 kom et alarmopkald om brand på en altan ved en stuelejlighed. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsnet hurtigt fik kontrol over ilden, som ikke nåede at sprede sig yderligere. Politiet optog rapport i sagen, som skal klarlægge, om fyrværkeri kan have været årsag til, at branden startede. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Lørdag til søndag

Hastighedssynder mv. – Køge Bugt Motorvejen, nordgående, Køge

Kl. 15.34 blev en personbil bragt til standsning af en motorcykelbetjent på Køge Bugt Motorvejen. Føreren, en 24-årig mand fra København, havde kørt med en gennemsnitshastighed på 170 km/t trods de tilladte 110 km/t på strækningen. Desuden havde føreren en kørselsforbud, da han tidligere er frakendt førerretten. Ejeren af bilen, en 47-årig kvinde fra Virum, blev sigtet for at overlade sit køretøj til en person, der ikke lovligt kunne føre bilen.

Vold – Ivar Huitfeldtsvej, Køge Station, Køge

Kl. 00.36 blev en 53-årig mand fra Køge udsat for vold af flere personer i en kiosk på Køge Station. Årsag til volden var en uenighed i køen, og en 19-årig mand fra Roskilde havde sparket den 53-årige, da han lå ned. Den 19-årige blev anholdt og sigtet og blev desuden fundet i besiddelse af en kniv. Politiet havde foruden denne sag en tidligere episode med vold fra samme aften, hvor samme 19-årige mand kan mistænkes for at have været indblandet. Han tidligere dømt for vold og blev fremstillet i grundlovsforhør den 29. december, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. Politiet efterforsker sagen og forsøger at finde frem til de personer, der undløb fra stedet, før politiet kom.

Hastighedssynder – Køge Bugt Motorvejen, sydgående, Køge

Kl. 16.53 blev en personbil med en 21-årig mand fra Horsens bag rattet standset på motorvejen i Køge, idet han kørte langt over den tilladte hastighed på 110 km/t. Bilen blev målt til at køre med en gennemsnitshastighed på 158 km/t, og det viste sig, at føreren havde kørselsforbud. Det var 3. gang, at føreren blev standset uden at have generhvervet sit kørekort, men da bilen ikke var hans egen, kunne den ikke beslaglægges med henblik på konfiskation. Til gengæld fik ejeren af bilen et opkald fra politiet, der kunne oplyse, at han var sigtet for at overlade sit køretøj til en person, som ikke havde kørekort. Det er forbudt at overlade sit køretøj til en person, der ikke lovligt kan føre køretøjet.

4-årig dreng ville ud at handle – Jernbanegade, Køge

Kl. 15.41 blev politiet kontaktet af en 72-årig kvinde fra Køge, som stod med en lille dreng, der tilsyneladende var alene på tur. Politiet kom til stedet og fik sig en snak med drengen, som forklarede hvad hans mor og far hed, og i hvilken børnehave han gik. Patruljen kunne derefter identificere drengen, som viste sig at være 4 år gammel og fra Køge Det viste sig, at drengen var gået efter sin mor, som skulle ud og handle, uden at moren viste det, eller drengens far havde opdaget, at drengen var gået fra bopælen. Politiet tog kontakt til forældrene, og de blev forenet med drengen efter hans lille tur. Politiet vil gerne takke den 72-årige kvinde for at have taget vare på drengen og alarmere politiet.

Musik til ulempe – Tjørnevej, Køge

Kl. 04.25 fik politiet en anmeldelse om, at der blev spillet meget høj musik på en adresse på Tjørnevej, hvilket var til stor gene for de omkringboende. Politiet kom frem til adressen og fik den 43-årige kvindelige beboer til at dæmpe musikken, så naboerne kunne få nattero. Kort tid efter at patruljen havde forladt stedet, blev der igen skruet voldsomt op for volumen, og patruljen måtte derfor retur til adressen og gentage deres budskab, hvilket fik den 43-årige til at skrue ned for musikken.

Onsdag (1. juledag) – torsdag (2. juledag)

 

Uro og uorden – Gymnasievej, Køge

Kl. 21.20 fik politiet en anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker lyste med laserlys og kaster kanonslag mod biler på Gymnasievej. En patrulje kom frem til stedet, hvor de traf en større gruppe unge mennesker, som blev kraftigt formanet af politiet, og en enkelt blev kørt hjem til sin mor. Politiet kunne herefter køre videre til andre opgaver.

Ulovligt fyrværkeri fundet i kælderrum – Parkvej, Køge

Kl. 10.02 fik politiet et tip om, at der skulle være opbevaret en større mængde fyrværkeri i et kælderrum. Politiet kom til stedet, hvor de fandt en større mængde fyrværkeri, herunder ulovligt fyrværkeri. Politiet kunne efterfølgende sigte to unge mænd på 16 og 18 år for overtrædelse af fyrværkeriloven samt bekendtgørelsen om lov om eksplosiver. De to unge mænd forklarede, at de kort forinden havde købt fyrværkeriet af en tredjepart. Fyrværkeriet blev efterfølgende afhentet af Hærens Ammunitionsrydningstjenesten (EOD). De to unge mænd er fortsat sigtet og vil få sagen afgjort på et senere tidspunkt.

Håndholdt mobiltelefon gav klip i kørekortet – Vestmotorvejen, Køge

Kl. 10.58 blev en 49-årig mand fra Ringsted sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørsel på motorvejen. Dette udløste et klip i kørekortet samt en bøde på 1500 kr. Ud over bøden skal manden også betale et lovpligtigt bidrag på 500 kr. til en offerfond, der har til formål at yde tilskud til projekter og aktiviteter, der generelt kan styrke viden om eller indsatsen til støtte for ofre for forbrydelser og trafikofre eller grupper heraf. Det lovpligtige bidrag opkræves af politiet automatisk sammen med bøden.

Sigtet for at affyre lovligt fyrværkeri uden for den tilladte periode – Parkvej, Køge

Kl. 18.00 kunne politiet sigte en 20-årig mand for at affyre lovligt fyrværkeri uden for den tilladte periode. Politiet henleder opmærksomheden på, at fyrværkeri beregnet til anvendelse af forbrugere kun må anvendes i perioden 27. december 2019 – 1. januar 2020.

Lov om euforiserende stoffer – Køge

Kl. 10.25 ransagede politiet en lejlighed hos en 64-årig mand fra Køge, fordi han var mistænkt for måske at være i besiddelse af så meget euforiserende stoffer, at han også solgte ud af stofferne. Ved ransagningen, hvor en narkohund deltog, fandt politiet den 64-årige i besiddelse af 815 gram marihuana, som blev beslaglagt som bevis i sagen og med henblik på senere konfiskation og destruktion. Politiet sigtede den 64-årige for den ulovlige besiddelse af marihuanaen, hvilket han vil høre nærmere om fra politiet, når sagen skal afgøres.

Røveriforsøg opklaret – Rådhusstræde, Køge

Kl. 15.26 anmeldte personalet i supermarkedet Fakta, at en maskeret mand under trussel med en lille urtekniv havde truet kassepersonalet til at udlevere kontantbeholdningen. Det kunne imidlertid ikke lade sig gøre, for røveren havde henvendt sig ved en kontantløs kasse. Da han blev klar over dette, flygtede han uden udbytte fra stedet i retning mod Nørre Boulevard, hvor en af de patruljer, som var blevet sendt til området for at lede efter røveren, fandt ham. Der var tale om en 25-årig, lettere spirituspåvirket mand fra Køge, som blev anholdt og sigtet for røveriforsøget. Efter afsluttet efterforskning og afhøring til sagen blev den 25-årige løsladt efter anklagemyndighedens nøjere vurdering af de konkrete omstændigheder og mandens personlige forhold. Han er fortsat sigtet i sagen, som senere vil finde sin strafferetlige afgørelse.

Spiritus-/narkokørsel i stjålet bil – Strandparksvej, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 19.59 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Solrød Strand for kørsel i både narkotika- og spirituspåvirket tilstand i en personbil, som han i forvejen ikke være fører af, fordi han ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for overtrædelserne af færdselsloven og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer. Da han ikke havde fået til at køre i bilens af dens ejer, blev han også sigtet for at have gjort uberettiget brug af den. Den 22-årige vil høre nærmere fra politiet, når sigtelserne mod ham skal afgøres.

Knivloven – Køgevej, Fjellebro, Ringsted

Kl. 02.36 traf politiet en 15-årig dreng fra Ringsted, der gik på Køgevej. Ved en kontrol af ham fandt politiet ham i besiddelse af en ulovlig kniv, så politiet sigtede ham for overtrædelse af knivloven. Da årsagen til hans færden så sent om natten var familiemæssige problemer, valgte politiet også at skrive en socialrapport om sagen, så både den 15-årige og hans familie måske kan tilbydes noget hjælp af de sociale myndigheder.

Kvinde i vandet – Søndre Molevej, Køge

Kl. 10.53 fik politiet via alarm 112 melding om, at en ældre kvinde var fundet liggende livløst i vandet med ansigtet nedad. Redningspersonale fik hende reddet op og bragt kvinden til skadestuen i Køge til fornøden behandling. Hun var blevet fundet ved en industrimole af en mand, der havde gået en tur i området. Trods intensiv behandling af kvinden, der var i kritisk, men stabil tilstand, i de næste mange timer, måtte en læge erklære hende for afgået ved døden kort før kl. 20.30 søndag aften. De pårørende var til stede på sygehuset og er således underrettet. Ifølge politiets undersøgelser i sagen tyder alt på en ulykkelig, men selvvalgt hændelse for kvinden, der blev identificeret som en 80-årig kvinde fra Køge Intet tyder på, at der er foregået noget strafbart.

Narkokørsel – Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 18.19 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand uden fast bopæl for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Meget hurtig bilist kørte galt – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 19.29 blev en færdselspatrulje, der kørte i et civilt patruljekøretøj ad Vestmotorvejen mod vest, overhalet af en personbil, der kørte væsentligt hurtigere end tilladt. En hastighedsmåling blev indledt, og da den civile patruljebil aktiverede de blå udrykningssignaler for at standse bilisten, så føreren af personbilen hastigheden endnu højere op. Politiet forsøgte at følge med, men vurdere til sidst ud fra den høje hastighed, at det var uforsvarligt. Ved afkørsel 33 Vemmedrup sås på lang afstand nogle bremselygter blive aktiveret, hvorfor politiet kørte fra motorvejen og for enden af frakørslen kunne se en forulykket personbil. Der var tale om den bilist, der havde kørt med meget høj hastighed kort forinden på selve motorvejen. Ved bilen befandt sig en mand, medens to andre stak af ved politiets ankomst. En 27-årig mand fra Rødovre blev anholdt, hvorefter politiet med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, ledte efter de to flygtede. En 18-årig mand fra København S blev nogle få minutter senere anholdt, da han gemte sig i en busk tæt på den nærliggende jernbane. Den tredje person blev ikke fundet. Den beskadigede bil var ikke meldt stjålet og blev transporteret ind til nærmere undersøgelse, ligesom politiet undersøgte, om nogen af de personer, der havde været i bilerne, havde bortskaffet noget under flugten fra politiet. I den anledning var togtrafikken på den nye jernbane kortvarigt indstillet. De to anholdte blev afhørt til sagen og senere løsladt, da der ikke var grundlag på nuværende tidspunkt for en konkret mistanke mod dem. Politiet arbejder fortsat videre med sagen i et forsøg på at få klarlagt, hvem føreren af bilen var og hermed årsagen til flugten fra politiet.

Indbrud i Perioden

Nørre Boulevard, Køge
Sønderbjerg, Valløby, Køge
Gymnasievej, Køge
Rådhusstræde, Køge
Skovvangsvej, Strøby Egede, Køge
Bakkegårdsvej, Strøby Egede, Køge
Mølleskrænten, Borup
Lammestrupvej, Stubberup, Borup
Skovbovej, Bjæverskov

Del på sociale medier