Center for Konfliktløsning tilbyder Åben Rådgivning i flere større byer – også i Køge.

At løse en konflikt handler ikke om at blive enige, men om at få større forståelse og åbenhed overfor hinanden. Her kan rådgivning hjælpe en til at få forståelse af, hvad der optrapper eller nedtrapper en konflikt og hvad man kan gøre for at finde fredelige og konstruktive løsninger. Åben Rådgivning er en frivillig, professionel rådgivning, der siden 2002 har tilbudt gratis og anonym støtte til at klare konflikter.

Kort og godt – metoder til at håndtere konflikter
Denne eftermiddag fortæller to rådgivere om Åben Rådgivnings tilbud og præsenterer metoder til at håndtere konflikter. Her vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

Gratis konfliktrådgivning
Åben Rådgivning tilbyder gratis, anonym konfliktrådgivning hver anden torsdag (i ulige uger) på Køge Bibliotek. Her kan de hjælpe dig med at løse op for konflikter og finde frem til, hvordan du kan få en åben dialog med den anden eller de andre parter.

Man booker en tid hos Åben Rådgivning til en fortrolig samtale med rådgiverne, der har erfaring med mange typer af konflikter mellem familiemedlemmer, naboer, kolleger eller ledelse. Åben Rådgivning tilbyder ikke terapi eller juridisk rådgivning.

For tilmelding klik her.

Foto: ABW
Del på sociale medier