Lige nu fødes en generation af børn, som synes det er lige så almindeligt, at deres forældre kigger ned i en skærm, som man i 80erne syntes det var at nogen røg i bilerne. Men er det mon lige så skadeligt?

Nutidens forældre var de første generationer til at gøre brug af internettet, men børnen har på mange måder allerede overhalet dem på nettet, på mobilen og på tabletten. Deres generationer betegnes som digitalt indfødte og bliver kaldt smart-generationen.

Hvordan ruster man sine børn til den digitale fremtid og forholder sig til deres sociale adfærd på youtube, snapchat og instagram?

Med udgangspunkt i den seneste forskning på området, samarbejde med landets førende eksperter og flere års samarbejde med nogle af de største danske youtubere og influencers, giver Mia Ben-Ami et indblik i den digitale virkelighed mange børn og unge dagligt opsøger og kommer med gode råd til digital dannelse.

I forlængelse af foredraget er der spørgsmål og debat.

Dette finder sted 26/3-20 på Køge Bibliotek. For mere information klik her.

Foto: ABW
Del på sociale medier