Svane Køkkenets nye køkkenbibel LOOKBOOK 2020 giver bud på både de nyeste køkkentrends og de klassiske køkkendesigns. Grib inspirationen fra køkkenindretninger i danske og norske boliger – fra Vedbæk til Vestkysten og fra Oslo til Bergen

Lookbook, foto: Svane Køkken

En sikker tendens i køkkenindretningen er det fortsatte fokus på køkkenet som danskernes hjerterum, der i travle hverdage omfavner mange af familiens daglige behov for madlavning, hygge, spisning, arbejde og socialt fællesskab. En anden sikker tendens er at gribe chancen for at dyrke din indre indretningsarkitekt og skabe din helt personlige stil og sætte den særlige stemning, som bliver en hyggelig og praktisk ramme om familiens hverdag.

Når du bladrer i Svane Køkkenets LOOKBOOK 2020, får du et aktuelt og opdateret billede af køkkenmoden anno 2020:                                                                               

”Med den trykte LOOKBOOK ønsker vi at inspirere til at dyrke sin indre indretningsarkitekt og give køkkenet et individuelt udtryk, som netop afspejler familiens helt egen livsstil. Kast dig bare ud i at mixe og matche farver, materialer og designs på kryds og tværs. Alt er tilladt,” fortæller marketingchef Merete Steenberg Thomsen fra Svane Køkkenet.

Grønt, klassisk eller hvidt

I bogen åbner familier dørene til danske og norske hjem – både det nybyggede parcelhus, murermestervillaen, lejligheden på fjerde og sommerhuset på Vestkysten.

Du kommer med indenfor hos børnefamilien, der gik efter et enkelt, stramt hvidt køkken, men faldt for det skovgrønne S19-design til deres klassiske villa, hvor grønne krydderplanter, urtepotter og andre fede detaljer sætter stemningen. Kig også med indenfor hos den jyske nybygger-familie, der valgte det mørke og varme trækøkken WBL RAW i en luksuriøs version med to køkkenøer, et vinkøleskab og en væg med højskabe. Stemningen sættes af personlige billeder, vaser og lækkert køkkentøj.

Hos en familie i Valby har de indrettet sig med et enkelt hvidt WBL-køkkendesign, der danner basis for en meget personlig indretning. Med farver, tekstiler, billeder og keramik har de indrettet deres helt eget køkkenunivers.

LOOKBOOK 2020 fås hos Svane Køkkenet i Køge, eller du kan tage et digitalt smugkig på www.svane.com.

 

 

Del på sociale medier