Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2020/07/13 til 2020/07/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Gymnasievej, Køge

Kl. 01.30 anholdt og sigtede politiet en 51-årig mand fra Køge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Ringvejen/Vestergade, Køge

En 23-årig kvinde fra Solrød kørte kl. 09.09 ad Ringvejen mod nord i 2. vognbane og opdagede for sent, at en 18-årig mand fra Næstved og en 45-årig mand fra Jyderup holdt stille i næste lyskryds ved Vestergade. Den 18-årige mand fra Næstved holdt bagerst og ramte ind i den 45-åriges bil. Politiet var på stedet, men førerne udvekslede forsikringsoplysninger, hvorefter patruljen og indsatslederen kørte videre.

Narkopåvirket mand påkørte politibil – Køge/Ringsted

Kl. 18.01 fik politiet en anmeldelse fra en bekymret borger, som kørte bag en personbil, som kørte usikkert og var til fare for trafikken på Vestmotorvejen. Ved Kongsted Rasteplads var føreren ved at køre ud på motorvejen i den forkerte retning mod færdslen. Bilen var kørt af ved Bjæverskov og kørte over for rødt lys i krydset ved Ringstedvej/Ejbyvej, hvorefter den kørte ned på motorvejen igen ad tilkørsel 33 og fortsatte til Køge Bugt Motorvejen, hvor personbilen kørte af ved afkørsel 32. Her fik patruljen kontakt til bilen og forsøgte at få føreren til at standse. I forbindelse med standsningen påkørte bilen politibilen ved lav fart. Føreren, en 42-årig mand uden fast bopæl i Glostrup, viste sig at være påvirket af narko, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han havde desuden ikke et gyldigt kørekort, så blev også sigtet for kørsel uden førerret, kørsel over for rødt lys og for ikke at anvende sikkerhedssele under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet.

Kvinde fundet dræbt – Købehavnsvej, Køge

Grundlovsforhør i sagen ved Retten i Roskilde kl. 15.00, hvor to mænd fremstilles som sigtet for manddrab. Se pressemeddelelse udsendt i går for yderligere information.

Varebil væltede på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 17.26 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning, da føreren af varebil af uvisse årsager mistede herredømmet over bilen, så den væltede om på siden og landede imellem to vognbaner. Føreren af varebilen, en 35-årig mand fra København slap fra uheldet med forskrækkelsen. Uheldet medførte trafikale problemer på stedet indtil varebilen var blevet bugseret væk fra motorvejen. En tavlevogn blev sendt til stedet for at styre trafikken uden om varebilen. Der var ryddet op på stedet så trafikken kunne glide frit omkring kl. 18.11. Politiet registrerede uheldet, hvor der ikke skete skade på andre køretøjer eller autoværn.

Narkokørsel – Stensbjergvej, Køge

Kl. 10.52 standsede politiet en personbil, hvor en 27-årig mand fra Køge var fører. Han stak dog af fra bilen, da den parkerede ved Ølbycenter, men blev pågrebet omkring 50 meter fra bilen. Han blev visiteret, men politiet fandt intet af interesse. Den 27-åriges narkometertest gav dog udslag på cannabis, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt, men vil høre nærmere om sigtelsen senere.

Spiritus- og narkokørsel – Vordingborgvej, Køge

Kl. 01.10 blev en 41-årig mand fra Køge anholdt og sigtet for at køre bil, uagtet han var påvirket af både spiritus og narko under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve på sygehuset, hvor han truede en ansat i forbindelse med blodprøveudtagelse. Da han senere var løsladt, vendte han tilbage til sygehuset for at udtalte flere trusler mod ansatte på stedet. Manden blev derfor anholdt på ny og måtte se sig anbragt i detentionen indtil han var afruset og mere klar i hovedet næste dag. Han er dog fortsat sigtet for både trusler mod offentligt ansatte, spiritus- og narkokørsel. Han vil høre mere fra politiet i fremtiden.

Udenlandske butikstyve – Ølbycenter og Ølsemaglevej, Køge

Kl. 10.16 standsede personalet i Super Brugsen i Ølsemagle en litauisk mand, som havde taget en spegepølse til 77,95 uden at betale. Den 30-årige mand var gået forbi kassen uden at betale, og blev ført tilbage til forretningen, hvor politiet blev tilkaldt. Politiet kom frem, anholdt og sigtede den 30-årige for butikstyveri. Han blev taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte forholdet, og sagen blev afgjort med en straksbøde, som den sigtede vedtog, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 19.52 blev to mænd fra Litauen tilbageholdt i Netto i Ølbycenter, hvor de havde stjålet kolonialvarer for 720 kr. De to mænd havde taget varerne ned i nogle medbragte tasker og i deres lommer, hvorefter de gik igennem kasselinjen uden at betale. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev anholdt og sigtet for butikstyveri i forening. Den ene mand var den samme 30-årige mand, som tidligere på dagen fik en straksbøde for tyveriet i Super Brugsen, den anden en 34-årig mand fra Litauen. De to mænd blev foruden kosterne fra Netto fundet i besiddelse af barberblade, tandbørste og parfume. De erkendte at have stjålet varerne, men det lykkedes ikke for politiet at opklare, hvorfra disse ting var stjålet. Begge mænd blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev afgjort med en straksbøde, som de betalte på stedet. De fik herefter lov at gå, da der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld – Marksvinget/Ringvejen, Køge

Kl. 15.41 skete et sammenstød mellem to biler i krydset Marksvinget/Ringvejen, da en 33-årig mand fra Køge kørte ad Ringvejen mod syd, hvor han stødte sammen med en 54-årig kvinde fra Hårlev. Den 54-årige holdt for rødt på Marksvinget og satte i gang, da hun fik grønt lys i sin retning. Da hun kørte frem i krydset, kørte hun ind i den 33-årige mand, som kørte frem, selvom lyssignalet var gult og herefter rødt i hans retning. En patrulje kom frem og optog rapport om uheldet, da den 33-årige havde kørt over for rødt lys, hvilket han blev sigtet for. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete skade på bilerne.

Indbrud i Perioden

Ølsemaglevej, Køge
Antoniestræde, Køge
Syrenvej, Køge
Duehusvej, Bjæverskov