COMWELL ÅBNER NYT HOTEL I KØBENHAVN OG DU ER INVITERET FØR ALLE ANDRE

I januar 2021 åbner Comwell Hotels for første gang i sin historie hotel i København i eget regi. Det nye hotel, som kommer til at bestå af en 5-etagers 8-tals bygning, bliver Comwells værelsesmæssigt største med 484 værelser og konferencefaciliteter med plads til op mod 600 gæster. 

Når byggeriet står færdig, byder vi velkommen til et moderne hotel med overnatningsmulighed og inspirerende mødefaciliteter midt i det nye spændende Århusgadekvarteret i Nordhavn i København.

Portside, foto: Comwell

Århusgadekvarterets gamle bygninger, siloer og kajanlæg vil i samspil med de nye byrum, have historiske spor. Og det er netop havnens rå karakter og de gamle parkhuse, der er inspirationen for Comwell Copenhagen Portside og ikke mindst indretningen. Kontraster vil mødes. Nyt møder gammelt. Småt møder stort. Tæt møder åbent. Det forfinede møder det robuste. Byen møder vandet.

 BOOK EKSKLUSIV VIP-RUNDVISNING

Du behøver ikke vente helt til januar 2021 for at se hotellet.
Vi vil nemlig gerne give dig mulighed for at komme det hele lidt i forkøbet, hvorfor du inviteres til en eksklusiv VIP-rundvisning før alle andre hvor du får indsigt i hotellets tilblivelse. Rundvisningerne foregår fra september 2020.

TILMELDING til VIP-rundvisningen kan sker her.

Vi glæder os til at vise dig tilblivelsen af vores nye københavner perle. 

 Med venlig hilsen
Chren Vilander Thomsen
Hoteldirektør
Comwell Copenhagen Portside