Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet 2020/08/28 til 2020/09/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Husfredskrænkelse – Søvej, Borup – Køge

kl. 10.43 overraskede en 74-årig kvinde to fremmede mænd i sin stue. Hun var kommet ned fra husets førstesal, da hun traf mændene i entreen og spisestuen. Hun spurgte hvad de lavede der, hvortil de svarede “no police”. Hun bad dem om at vise noget id, hvilket de afslog og forlod stedet. Herefter kontaktede kvinden politiet, som kørte ud at lede efter de to mistænkelig mænd, men fandt dem ikke. Kvinden kunne ikke se, at noget var stjålet fra stedet.

Mændene beskrives som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 40-50 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Gebrokkent engelsk, Iført: træningstøj, grå trøje, mundbind.
B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 40-50 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Gebrokkent engelsk, Iført: blåt træningstøj, mundbind.

Politiet efterforsker nu sagen og vil gerne høre fra borgere, som har bemærket de to beskrevne mænd i Borup mandag formiddag. Hvis nogen har bemærket mændene i eller omkring et køretøj, vil politiet meget gerne have besked. Ring til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uheld i lyskryds – Ringvejen/Vestergade, Ølbyvej, Køge

Kl. 11.33 stødte to bilister sammen i et lyskryds. En 88-årig kvinde fra Køge kørte ad Ringvejen mod nord og ind i krydset, hvor hun stødte sammen med en 18-årig mand fra Bjæverskov, som kørte ad Ølbyvej mod øst. En patrulje blev sendt til stedet, hvor ingen personer var kommet til skade, men bilerne havde skader på fronten. Politiet undersøgte uheldsstedet og afhørte vidner, som havde overværet uheldet, hvor det viste sig at de var mistanke om at den kvindelige part var kørt frem for rødt lys. Den 18-årige havde forsøgt at bremse, men der skete alligevel kollision. Patruljen skrev en rapport, og den 88-årige kan forvente at høre mere i sagen.

Udenlandsk kaffetyv – Rådhusstræde, Køge

Kl. 15.25 blev en udenlandsk butikstyv tilbageholdt i Fakta, hvor han havde stjålet seks poser kaffe. En patrulje kørte til supermarkedet, hvor de traf en 33-årig mandlig asylansøger fra Rusland med adresse i Sandholmlejren. Han blev sigtet og anholdt indtil politiet fik hans identitet endeligt bekræftet på politistationen. Han blev herefter løsladt, men kan forvente at få en bøde i sagen. De seks poser kaffe til en samlet værdi af ca. 500 kr fik butikken retur, og de havde derfor intet erstatningskrav.

Færdselsuheld – Køgevej / Kværkebyvej, Ringsted

Kl. 07.54 var det sket et færdselsuheld, idet en bilist og en cyklist var stødt sammen på Køgevej ved Kværkebyvej. Ambulancepersonale var sammen med en lægehelikopter sendt til uheldsstedet, hvor politiet fik kontakt til en kvæstet, 13-årig pige fra Ringsted og en uskadt, 85-årig mand fra Bjæverskov. Pigen blev tilset af ambulancepersonalet og herefter fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til undersøgelse. Uheldsstedet blev afspærret, så bustrafikken og trafikken generelt blev omlagt, medens politiet med assistance fra en tilkaldt bilinspektør undersøgte uheldsstedet og de implicerede køretøjer. Ud fra bilinspektørens undersøgelser sammenholdt med forklaringer fra vidner og den 85-årige bilist har politiet kunnet konkludere, at uheldet skete, efter at cyklisten var kørt ad Køgevejs cykelsti i østlig retning. I krydset ved Kværkebyvej begyndte hun i forbindelse med en svingning at krydse Køgevej og blev herunder påkørt af den 85-årige bilist, der i en personbil kørte ad Køgevej mod øst. Cyklisten anvendte ikke cykelhjelm og røg op over bilens front, inden hun ramte bilens frontrude. Den 13-årige pige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for et benbrud og muligt kvæstelse i hovedet. Kl. ca. 09.30 blev afspærringen af Køgevej helt ophævet, da politiets undersøgelser var afsluttet, og den implicerede bil var blevet bugseret væk.

Narkokørsel – Nørregade/Niels Juelsgade, Køge

Kl. 21.45 bemærkede en patrulje en bilist, som kørte ad Niels Juelsgade, og i krydset ved Nørregade svingede til venstre. Ved svingningen overholdt bilisten ikke sin ubetingede vigepligt over for en modkørende bil, men kørte frem og var til ulempe, så den modkørende måtte bremse op for at undgå påkørsel. Patruljen standsede bilen, som blev ført af en 20-årig mand fra Valby, som var påvirket af narko. Han blev sigtet for at overtræde sin vigepligt og køre i narkopåvirket tilstand. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 20-årige høre mere fra politiet i sagen.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 23.58 havde en 20-årig mand fra Ringsted for sent opdaget en forankørende bilist, der kørte med lidt lavere hastighed end hans egen hastighed. Der resulterede i, at den 20-årige påkørte bagenden af en personbil ført af en 43-årig mand fra Næstved. Den 20-årige mistede kontrollen over sin bil og påkørte efterfølgende autoværnet i midterrabatten, inden han standsede. Den 20-årige blev bragt til skadestuen, men var ligesom den påkørte 43-årige sluppet uskadt fra ulykken. Kl. ca. 00.40 var motorvejen ryddet for de implicerede køretøjer, så trafikken kunne normaliseres.

Indbrud i Perioden

Del på sociale medier