koge-0140

Divakorets 25 års jubilæumskoncert

Kom med til Divakorets 25 års jubilæum i Ølby Kirke.

Alternative Påskeæg..

Hvis du virkelig ønsker at sprede glæde med en eksklusiv gave, så er en lækker whisky næsten altid en genvej til succes. Den sikrer en spændende smagsoplevelse – den vil kunne nydes over længere tid, og så skal den nok medvirke til ekstra god stemning til den næste herrefrokost eller andre festlige anledninger.

Politirapporten for Køge i tidsrummet 2019/04/05 til 2019/04/16

Kl. 2108 fik politiet en anmeldelse om, at der var nogen i P-huset, der røg hash. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en gruppe personer opholdt sig. Politiet fik fat i en 32-årig mand fra Fakse Ladeplads, men de andre stak af fra stedet. Den 32-årige blev fundet i besiddelse af 0,11 gram kokain og en pakke med psykofarmaka, som ikke umiddelbart var ordineret til ham

Sjællandsk projekt skal jumpstarte iværksættere

I StartUp Business arbejder vi med en smutvej ud til alle kunder, også de danske. Mange iværksættere er specialister og opfindere, som ofte udvikler på deres produkt uhensigtsmæssigt længe. Men jo hurtigere du kommer ud til kunderne, jo bedre bliver dit produkt faktisk, udtaler Mads Váczy Kragh.

Rosen – romantisk, robust og populær som aldrig før

Der er en enorm interesse for roser blandt danske haveejere. En stor del af de henvendelser, vi får i haverådgivningen, er om roser, og undersøgelser blandt vores medlemmer viser også, at virkelig mange interesserer sig for den romantiske have, hvor roser er et must, fortæller Louise Møller, havefaglig rådgiver i Haveselskabet.

Hver anden dansker dropper tandlægen

For 8 procent af danskerne angives tandlægeskræk som årsagen til, at de har udeladt eller udskudt tandlægebesøget, mens 9 procent svarer, at de ikke bryder sig om at være ved tandlægen.
facebook 
MailPoet