koge-0140

Nu åbner POWER i Køge

Fredag den 10. maj klokken 07.00 åbner POWER dørene til sin splinternye butik på Gammel Lyngvej 23B i Køge. Åbningsfesten bliver fejret med masser af køtilbud, konkurrencer og morgenbrød. Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få den mere end 1.000 kvm nye POWER-butik til at stå parat til fredag den 10. maj klokken 07.00. Her slår elektronik- og …

Undergang og Dystopi

Køge Bibliotek inviterer til gravøl for mennesket og verden.

Fotoudstilling om verdensmålene

Kom og oplev fotoudstillingen 'Verdensmålene – kender du dem?' som vises i Det Grønne Hus. Udstillingen giver dig mulighed for at lære FNs verdensmål bedre at kende og komme med dine ideer til, hvordan de bliver til virkelighed i Køge Kommune.

Unikke og tidsbegrænsede tilbud.

Værd at bemærke er også det uhørt flotte tilbud på en super lækker rom fra Panama – ægte 10 års i den sødmefulde og venlige spanske stil.

Rene strande er det nye hit blandt børn

Danske børn viser en imponerende interesse for at opsamle plastik og andre former for løst affald i naturen. Og nu tager de også det næste skridt og melder sig ind som frivillige i en organisation, der arbejder for et renere havmiljø i Danmark.

Alkolinjen: For dig, der drikker for meget, eller har en pårørende, der drikker

På Alkolinjen kan du hente hjælp hvis du selv eller en af dine pårørende drikker for meget.

Politirapport for Køge i tidsrummet 2019/04/16 til 2019/04/30.

Kl. 1615 ringede en borger til politiet, fordi en forsamling af ungemennesker spillede høj musik i Lovparken. Borgeren ønskede, at de ungestadig kunne hygge sig på stedet, men at musikken skulle dæmpes

Kontaktlinser kan beskytte mod pollen

Pollenallergi kaldes også tit høfeber og betragtes af mange som et sommerrelateret problem, men pollen kan genere en stor del af året. Den milde vinter betød fx, at sæsonen for el- hasselpollen satte tidligt ind.
facebook 
MailPoet