dit-koege-L

ANNEMAD kommer til Køge

Den ene halvdel af det populære TV-makkerpar 'Anne og Anders', Anne Hjernøe, der også er kendt som AnneMad, kommer til Køge.

Nu åbner POWER i Køge

Fredag den 10. maj klokken 07.00 åbner POWER dørene til sin splinternye butik på Gammel Lyngvej 23B i Køge. Åbningsfesten bliver fejret med masser af køtilbud, konkurrencer og morgenbrød. Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få den mere end 1.000 kvm nye POWER-butik til at stå parat til fredag den 10. maj klokken 07.00. Her slår elektronik- og …

Fotoudstilling om verdensmålene

Kom og oplev fotoudstillingen 'Verdensmålene – kender du dem?' som vises i Det Grønne Hus. Udstillingen giver dig mulighed for at lære FNs verdensmål bedre at kende og komme med dine ideer til, hvordan de bliver til virkelighed i Køge Kommune.

MADS CHRISTENSEN ER VILD MED VAND - OG NY AMBASSADØR FOR HAVNENS DAG

Vild med Vand-projektet handler om at åbne havnene op, så alle får øjnene op for de uendeligt mange udfoldelsesmuligheder, som havnen og vandet byder på. Det er et budskab, som Mads Christensen har let ved at støtte op om

Unikt tilbud til halv pris fra Holte Vinlager

Hvis du er til kraftige rødvine, så er Pata Negra fra Toro-distriktet lige noget for dig. Smagsmæssigt læner den sig op ad vinene fra Ribera del Duero og det er ganske enkelt en vin, som du bare skal smage!

Politirapport for Køge i tidsrummet 2019/04/29 til 2019/05/07

Kl. 2030 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en hastighed på 173 km/t ad motorvejen, selv om højst tilladte hastighed er 110 km/t ifølge skiltningen på stedet. Der var tale om en 25-årig mand fra Kastrup, som blev sigtet for hastighedsovertrædelsen i en personbil

H.K.H. Kronprinsen overrækker verdens største hjerneforskningspris

Torsdag den 9. maj modtager fire franske topforskere en million euro, når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen overrækker The Brain Prize 2019. De har igennem 30 års intens forskning afdækket og kortlagt den arvelige blodkarsygdom CADASIL. Sygdommen giver blodpropper i hjernen og udvikler sig fra migræne til fremadskridende, omsorgskrævende demens i en tidlig alder.

Sådan kan mange motorcykelulykker undgås

Det gode forårsvejr er kommet til Danmark, og det har fået mange motorcyklister på gaden. Desværre har der allerede været de første dødsulykker med motorcykler. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvilke situationer, der er særligt farlige for motorcyklisterne.
facebook 
MailPoet