Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene

marts 16 20:00

Anne Dorte og Maria spiller deres største hits og nyeste sange.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte og Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits. Sig ”Indianer”, ”Ud under åben himmel”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Jeg har lagt mine våben”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”,  ”Sig – du ka’ li’ mig”  og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene – en af alle tiders største danske popsucceser – hvor de var sangere og hvor Anne Dorte skrev tekster og lejlighedsvis musik. I næsten 7 år toppede de sammen hitlisterne indtil 1986, hvor Tøsedrengene gik hver til sit. Opløsningen af bandet blev dengang annonceret i Radioavisen.

Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarbejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

For billetkøb klik her.

Detaljer

Dato:
marts 16
Tidspunkt:
20:00

Sted

Teaterbygningen
Bag Haverne 1
Køge , 4600 Danmark
+ Google Map