Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julie Berthelsen – Akustisk 15 års jubilæumstour

marts 22 20:00

Julie Berthelsen byder velkommen til en intim, nærværende og ærlig koncert, hvor hun sammen med sine to musikere vil spille alle ”de gode gamle sange” fra hendes debut album “Home”, som udkom tilbage i 2003.

I 2018 havde hun dermed 15 års jubilæum og der brugte hun tid på at finde indhold til sit nye kommende album, som kommer på gaden medio 2019. Derfor vil denne akustiske jubilæumskoncert naturligvis også præsentere et par nye sange.

Det er efterhånden mange år siden, at Julie selv har sunget mange af de sange, der er at finde på debutalbummet og hun glæder sig meget. Desuden er det jo også et kig tilbage, til en tid der var vild og fantastisk. Derfor har denne tour også en del fortællinger med sig med mange minder. Alle sangene kommer fra en tid, der var ny og spændende for Julie og alle sangene kommer med hver deres historie.

”Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum og en ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum – det var trods alt aldrig gået uden dem. Så det er vel også en slags “TAK” for de sidste 15 år og lad mig håbe på 15 flere” udtaler Julie

Så kom til et tilbageblik med Julie og en ganske særlig aften i Musikforeningen Bygningen.

For billetter klik her.

Detaljer

Dato:
marts 22
Tidspunkt:
20:00

Sted

Teaterbygningen
Bag Haverne 1
Køge , 4600 Danmark
+ Google Map