AS Polering og Rengøring
42 64 04 84
info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Rene vinduer
De fleste vinduer har behov for at blive vasket mindst et par gange om året. De fleste husejere bestiller gerne vinduespolering om foråret, når de første glade solstråler brager ind gennem ruden. Vi bliver glade når solen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne, stuen eller kontoret trænger til en kærlig hånd. Efter en lang varm sommer, hvor fugle og insekter har muntret sig omkring bygningen, er der også behov for en grundig rengøring, så vinduerne er klar til vinterhygge indendøre med lys og pynt.

AS Polering og Rengøring er din lokale vinduespudser. Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering i Ringsted som speciale. Siden er forretningen udvidet til hele region Sjælland, herunder Køge.

Aktiviteterne rækker langt videre end vinduer. Som firmanavnet antyder, tilbyder AS Polering og Rengøring at komme hele vejen rundt i dit hjem eller firma. Fra nedfejning af spindelvæv til gulvvask, fra den daglige støvsugning til hovedrengøring – firmaet gør dine rum skinnende rene.

Rene solceller
Mange danskere har i de senere år fået lagt solceller på taget for at spare på energiregningen til gavn for miljøet. Solcellerne skal holdes rene, for hermed virker det bedre. Energien vil gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket med ultrarent vand som ikke efterlader kalk. AS Polering tilbyder professionel solcellevask, hvorved du sikrer at få fuld valuta for din energiinvestering.

Pæn belægning
Folkene bag AS Polering og Rengøring har endvidere specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Køge. Dine udendørsarealer kan blive frigjort for mos, flisepest og almindeligt snavs.

Du kan også få hjælp til algebehandling af dit tag, facader eller fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Når det skal være i orden
En opgave for AS Polering og Rengøring i Køge er ikke helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. I forhold til vinduespudsning og -polering tilbyder firmaet at udføre indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

AS Polering og Rengøring tilbyder endvidere rengøring, hvor du kan bestille enkelte aftaler fra gang til gang eller indgå en fast rengøringsaftale. Skal du have solgt din bolig eller udlejet dit sommerhus, kan en grundig rengøring gøre forskellen.

Kontakt AS Polering og Rengøring og få et uforpligtende tilbud.

sølvpartner