Foto: ABW

Falk Entreprise
v/ Mikael Falk
Byskovvej 68
4682 Tureby
28 78 03 49
falkenterprise@gmail.com

Tilfredse kunder kommer igen
Når man som husejer står og mangler en tømrer, der med sin faglighed kan træde til, når amatøren må give op, er det rart, at man kender det rette firma. Hvem kender ikke situationen, hvor det gamle køkken er blevet modent til en gennemgribende renovering, eller hvor termoruderne at begyndt at punktere?

Tømrermester Mikael Falk er hjemmehørende mellem Algestrup og Sonnerup, et lille stykke vest for Sydmotorvejen. Virksomheden dækker et stort lokalområde fra Køge og mod Næstved i syd, Ringsted i vest og Roskilde i nord.

Foto: ABW

Små og store opgaver
Tømrerfirmaet i Køge løser både små og store opgaver for husejere, for virksomheder og institutioner. Skal du have bygget et hegn om hele matriklen, rejst et gyngestativ eller bare repareret havelågen, så giv Falk Entreprise et kald.

Falk Entreprise har den nødvendige viden og den faglige erfaring, der skal til. Her arbejder man meget tæt sammen med kunden, for man tror på værdien af relationen mellem kunde og fagmand. Tilfredse kunder kommer igen, der er altid noget at forbedre i hus og have, og de anbefaler virksomheden til familie og venner.

Præcise mål
Falk Entreprise arbejder på alle opgaver ud fra en grundfilosofi, hvor kundens tilfredshed er altafgørende. Aftalte leveringstider og betingelser skal altid holdes, og hvis det ikke er muligt, skal kunden informeres så hurtigt som muligt om det, så problemet ikke kommer som en overraskelse.

Foto: SDL

Det er aldrig behageligt med overraskelser i forbindelse med byggerier, og selv om Falk Entreprise gør alt for at planlægge sig ud af det, kan de aldrig helt undgås. Når det sker, så træder erfaringen og den professionelle stolthed til, og de egenskaber sørger for, at problemet bliver løst.

Troværdige tilbud
Prisen er et andet meget vigtigt forhold, når man skal indgå aftaler med håndværkere. Hvad kommer det at koste? Også her er det afgørende for tilliden, at der ikke kommer alt for mange overraskelser. Falk Entreprise har et middel til at undgå dette. De bruger deres faglighed til at afgive et tilbud på entreprisen – så skal kunden ikke forholde sig til et overslag, og den usikkerhed der altid vil være hermed.

Ring til tømrerne i Tureby på 28 78 03 49. De er altid klar til at se nærmere på dit byggeprojekt, og du kan altid få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

Del på sociale medier