Din Balance
v. Maria Leerberg
Theilgaards Torv 9
4600 Køge
289700489

Følg Din Balance på Facebook og Instagram

En yogakrop er en glad krop
Nogle finder roen i naturen, andre i Køge; nærmere bestemt hos Din Balance. I de hyggelige og indbydende lokaler tilbydes både yogahold, meditationer, reiki healing og individuelle Acces Bars behandlinger. Din Balance er ikke bare et yogastudie, men også et meditationscenter.

Måske er du en af de kvinder, der aldrig har prøvet yoga, fordi du har indtryk af, at yoga kun er for smidige kvinder i topform. Måske er du mand og ikke helt sikker på, om yoga kan give dig noget. Hos Din balance er yoga for alle! Om du er tynd, tyk, ung eller gammel, nybegynder eller øvet, mand eller kvinde, så er det stedet for dig. De forskellige hold møder dig, hvor du er, og hos Din Balance er der mere fokus på dit velvære fremfor din præstation.

Her får du sjælen med
Yoga giver dig en god kontakt med din krop, og du vil opnå kropslig afspænding, ro og frigjorthed. Mange oplever mere ro i hovedet efter en session, og dette er da også et af fokuspunkterne hos Din Balance. De forskellige hold og behandlinger har hver sin tilgang til, hvordan der kan skabes velvære i både krop og sjæl.

På holdet Glad krop med yoga deltager man på sit individuelle niveau i klassiske yogaøvelser, i en gruppe med godt humør og høj stemning.

Yoga for den voksne krop er holdet for dig, hvor kroppen har brug for lidt ekstra hjælp til at få løsnet op. Øvelserne er baseret på stræk, frem for muskelstyrke, og der arbejdes på at styrke dit bindevæv. 

Yoga for ro i krop og sind er en klasse med blide yogaøvelser. Her bliver dit nervesystem forkælet, og du kommer helt ned i afslapningen. Et hold, der ikke tales så meget på, da man søger indad i sin egen ro.

Weekendklar med yoga er det hold, du skal tilmelde dig, hvis du ønsker en skøn blanding af Hatha yoga, som fokuserer på styrke, samt Yin yoga, der fokuserer på stræk. Kroppen gennemgås, så du kan gå weekenden i møde med en krop, der er strakt igennem og løsnet op. Holdet emmer af en ligetil og uhøjtidelig stemning, hvor alle er velkomne.

Glad krop med yoga – også for mænd er et af de hyggeligste hold i byen. Her arbejdes både med Hatha og Yin yoga. Der arbejdes med mindful bevægelse af hele kroppen, let styrke og gode stræk og afsluttes med afspænding.

Workshops og behandlinger
Udover yogaholdene tilbydes yoga workshops med forskelligt fokus, bl.a. detox.

Og som noget helt essentielt tilbydes der hos Din Balance flere behandlinger, der virker afslappende og stressregulerende. Måske har du brug for mindfulness forløb, hvor du med blide yogaøvelser og afspænding og undervisning indføres i, hvordan du kan leve mindfulled. Dette vil hjælpe dig til at hele efter depression, angst og stressfyldte perioder. Din Balance tilbyder også både Reiki-healing og Acces Barrs behandling. Sidstnævnte er en blid behandling, hvor bestemte punkter i hovedregionen berøres blidt, med en afstressende effekt.

En balance, der breder sig som ringe i vandet
Hos Din Balance kan du opleve den egenomsorg, du måske ikke får prioriteret så mange andre steder. Yoga øger kontakten med krop og sjæl og er en form for selvkærlighed, der løfter dig. Hos Din Balance finder du roen og din balance i krop og sind; noget der kan få stor betydning for, hvordan du møder hverdagen og de ting, livet byder dig. Prøv en session hos Din Balance og lad roen og balancen indfinde sig hos dig.

Det siger kunderne
Mit møde med Maria, gennem et afspændingsforløb, har ført til et mentalt overskud hos mig, som jeg ikke har kunne genfinde før efter en skade for tre år siden. Maria udstråler ro og varme, og hendes undervisning er fuld af nærvær. Maria er dygtig og kompetent i hendes viden om krop og sjæl, og møder dig der hvor du er. (Anette)

I morges deltog jeg i en times meditation og afslapning hos Maria. Det var så skønt og dejligt at have tid til at fordybe sig. Maria er utrolig dygtig og kan få en til at fokusere da hun roligt og afslappet guider dig igennem forløbet. Dejlig atmosfære! Rigtig god fornøjelse. (Anne)

Fantastisk meditation og afspænding i skøn, rolig, uhøjtidelig atmosfære, hvor der er plads til bare at være. Jeg er fan – var slet ikke klar over det var lige det jeg manglede. (Marianne)

Trods min skepsis overfor alternative behandlinger prøvede jeg Access Bars hos Din Balance. Det var en ret speciel oplevelse, som jeg ikke helt kan forklare. De blide, symmetriske tryk gav en behagelig og dyb ro, og det var som om der blev genoprettet en balance i hovedet. Jeg gik derfra med en følelse af harmoni, ro og balance. En meget spændende oplevelse som jeg gerne prøver igen. (Anna)

sølvpartner