Klinik Zone for Sundhed
Strandvejen 99
4600 Køge
22 81 72 75
info@zone-sundhed.dk

Følg Klinik Zone for Sundhed på Facebook og Instagram

Velvære fra fødderne og op
Lider du af smerter og spændinger i muskler og led kan du få hjælp hos Klinik Zone for Sundhed på Strandvejen. Du har måske hørt om zoneterapi – en oldgammel behandlingsform, der som regel tager udgangspunkt i fødderne, hvor der findes reflekszoner, som er et spejlbillede af alle kroppens organer og lemmer.

Klinikken i Køge skiller sig ud ved både at mestre den klassiske kinesiske zoneterapi og muskulær zoneterapi. Ved begge metoder behandles der på fødder og underben. Muskulær zoneterapi er et supplement til den klassiske og en meget effektfuld form for zoneterapi. Metoden har til formål at behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser. Samtidig fokuseres på balancen, fordelt via rygsøjlen og en energetisk balance.

Nye teknikker giver nye muligheder for at hjælpe klienterne. Også kroppens muskler findes nemlig som reflekszoner på fødderne. En spændt muskel trækker sig sammen, bliver fortykket, kort og hård, hvilket giver smerter. Ligesom en effektiv massage kan muskulær zoneterapi løsne op for spændingen, så smerterne forsvinder.

Balance i højsædet
Lider du af hormonelle problemer, allergi, hovedpine/migræne, søvnløshed, fordøjelsesproblemer mv. kan du med fordel vælge den almindelige zoneterapi, som kan behandle mange lidelser.

Bente Kragh Ingvorsen er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og er således godkendt til at udføre behandlinger bevilget af sundhedsforsikringer.

”Jeg lægger vægt på, at behandlingen tager udgangspunkt i det hele menneske, der bør være i balance både fysisk og psykisk. Forskubbes denne balance af én eller flere grunde, kan der opstå ubalance, der kan resultere i forskellige lidelser, smerter eller sygdomme,” fortæller Bente, der også vejleder klienterne i sund kost og livsstil.

”Jeg sælger ikke produkter i min klinik, men henviser gerne til de lokale forhandlere af kosttilskud,” tilføjer hun.

Hvordan foregår behandlingen?
Ved første behandling starter Bente en journal, som er underlagt tavshedspligt og datatilsynets regler. Behandlingerne sker ved hjælp af tryk og massage af fødder og underben, mens man ligger på en briks med puder og tæpper efter ønske.

Der skal normalt flere behandlinger til. Hvor mange afhænger helt af problemets art, om det er en akut- eller kronisk tilstand samt kroppens generelle energiniveau.

Du kan bestille tid online via hjemmesiden.

Gode anmeldelser
På klinikkens Facebookside kan du læse hvad de tilfredse klienter skriver – vi citerer her et lille udpluk:

”Bente er virkelig dygtig, kompetent, empatisk og ser det hele menneske. Jeg er især imponeret over hendes evner indenfor muskulær zoneterapi” – Charlotte

”Jeg var i går forbi Bente og få zoneterapi. Det var en super god oplevelse så jeg giver Bente mine varmeste anbefalinger. Empatisk, professionel og fagligt dygtig” – Mette

”Jeg har både haft fornøjelsen af Bente til et kursus i babymassage i min mødregruppe og efterfølgende til zoneterapi med min datter. Det er altid en god oplevelse,” – Louise

sølvpartner