MR Polering & Glas
Drosselvej 6
4130 Viby Sjælland
61998646
info@mrpg.dk

Følg MR Polering & Glas på Facebook 

Er uheldet ude, skifter Michael din rude
”Vi fik indbrud i vores firma Vinduespudsning.com. Vi ringede en gang til MR Polering & Glas, og få timer efter var de igang med at skifte ruder i vores firma. Super service, en aftale er en aftale.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos MR Polering & Glas. MR står for Michael Rasmussen,  der blev udlært i 1995 med ros til svendeprøven. I 2016 startede han som selvstændig glarmester, og som firmanavnet fortæller, kan han også tilbyde vinduespolering. Uanset opgaven kan du forvente høj kvalitet og god service, for som Michael Rasmussen siger; ”Jeg lever af glade og tilfredse kunder.”

Det er ærgerligt at få smadret en rude, ikke mindst når det skyldes hærværk eller indbrud. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning, og MR Polering & Glas tilbyder således døgnvagt til alle i Køge og omegn. De dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at tage kontakt og sende regningen til dit forsikringsselskab. På den måde slipper du for at tage dig af skaden selv, fordi du trygt kan overlade arbejdet til en fagmand. MR Polering & Glas skifter ruder i både parcelhuse og butikker, kommuner og kirker.

Alt i glas fra din lokale glarmester
Fra domicilet i Viby Sjælland midt mellem Roskilde, Ringsted og Køge løser MR Polering & Glas opgaver i hele regionen. Her er vi gode til at handle lokalt, og det gælder ikke mindst gør det selv-opgaver, hvor kunderne har brug for hjælp til eksempelvis sandblæsning af motiver, tilskæring af spejle og indramning af billeder.

MR Polering & Glas træder naturligvis også til i forbindelse med nybyggeri og renovering og byder ind med vinduer og døre, altaner og drivhuse af alle slags.

Din glarmester i Køge medvirker endvidere, når badeværelset skal shines op – en pæn og praktisk glasafskærming af din bruseniche eller et stort spejl, der passer præcist til dit wellness-rum, hører til rutineopgaverne.

Skal du have optimeret til lavenergiruder eller termoruder, eller ønsker du solafskærmning, kan du ligeledes få et godt tilbud hos MR Polering & Glas.

Rene ruder
Når forårssolen skinner, og alskens pletter, snavs og støv kommer frem i lyset, så er der hjælp at hente hos din lokale glarmester, for de kan også opfylde alle dine ønsker til vinduespolering. De udfører indvendig og udvendig vinduespudsning, og du kan ydermere lave en aftale om afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker. Alle opgaver udføres for både private og erhverv i Køge og omegn.

Nogle vinduer skal pudses en gang om måneden, andre skal måske kun vaskes en gang om året – du bestemmer. Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds. En opgave for MR Polering og Glas er derfor aldrig helt færdig, før det bedste resultat er opnået.

Foto: MR Polering & Glas

sølvpartner