Delfino Hårlev

Delfino Restaurant & Pizzeria
Hovedgaden 60H
4652 Hårlev
Tlf. 56 28 63 99

Delfino på Facebook: @Delfino Hårlev

Åbningstider:
Mandag-fredag 15.00-21.00
Lørdag-søndag og helligdage 13.00-21.00

Lokalt pizzeria
Ca. 15 km syd for Køge Torv ligger byen Hårlev. Hårlev er en by med det hele – også et pizzeria.
Det lokale pizzeria hedder Delfino og ligger centralt placeret på Hovedgaden nr. 60H. Der er både gode parkeringsforhold for biler og cykler og let adgang for gående fra Hårlev station, som ligger kun 300 meter fra pizzeriaet.

Familien Rafiq overtog Delfino i 2004, og ejer Samal Rafiq byder sammen med de ansatte velkommen til et klassisk pizzeria med alle de valgmuligheder på menukortet som man kan forvente. Der er pizzaer i alverdens afskygninger – almindelige, mexicanske og indbagte – og selvfølgelig også burgere, pomfritter, pitabrød, durumruller, salat og pasta. Derudover er der a la carte-retter som engelsk bøf, stegt flæsk og oksemørbrad.

Restauranten
Delfino har både restaurant og mulighed for takeaway. Selve restauranten har plads til ca. 40 gæster, og der er altid dækket op med duge og servietter. Til selve menuen kan du købe både sodavand, øl og vin. Så skal du holde en fest, hygge med vennerne, eller har du bare brug for at spise uden for hjemmet, er der god mulighed for at få en hyggelig aften i restauranten.

Delfino facade. Foto: Delfino
Delfino har både restaurant og mulighed for takeaway. Foto: Delfino

Takeaway
Du er velkommen til at ringe på tlf. 56 28 63 99 eller komme ind og bestille din mad. Ringer du i forvejen, ved du hvornår maden er klar, og du sparer ventetiden.

Du kan bestille fra hele menukortet. Vær opmærksom på at du kun kan købe 1½-liters sodavand som takeaway – ikke andre drikkevarer.

Muligheder for betaling: dankort og kontant.

Delfino leverer ikke maden.

Er du i nærheden af Hårlev ved spisetid? Så smut ind til Delfino på Hovedgaden og få serveret en god pizza.


sølvpartner