Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Nov 06, 2017 til Nov 14, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Brandundersøgelse – Grønnevej, Lellinge, Køge

Kl. 0007 rykkede brandvæsnet ud til en mindre ildebrand i en privat bolig. Det viste sig, at beboeren – en 79-årig kvinde fra Køge – havde hængt noget tøj til tørre på en el-radiator i stuen. På grund af varmeudviklingen var der gået ild i tøjet og nogle få andre ting omkring radiatoren med en del røgskade på huset til følge. Den 79-årige blev i en tilkaldt ambulance indbragt til skadestuen til kontrol for eventuel røgforgiftning. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Graffitimalere på bro – Ivar Huitfeldtsvej, Køge

Kl. 1242 fik politiet en henvendelse om, at nogle graffitimalere var i gang på en ny gangbro ved Køge S-station. Politiet kørte til stedet og traf nogle malere, som havde fået lov til at male træværket det pågældende sted på den nye gangbro. Der var således tale om legalt forhold, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere.

Mistænkeligt forhold – Borup, Køge

Kl. 1755 luskede to personer med hættetrøjer ind i en anmelders have på Tjørnevej. Da lyset blev tændt forsvandt de fra stedet. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til de to personer.

 

Tricktyveri – Søsvinget, Køge

Kl. 1608 anmeldte en 78-årig kvinde fra Køge, at hun kl. ca. 1550 fik stjålet sin pung fra entreen på sin bopæl. Hun havde netop sat sine indkøbsvarer fra sig i entreen, da hun blev kontaktet af to unge, fremmede mænd, der på engelsk spurgte om vej til en tandlæge. De havde også bedt den 78-årige om skrive adressen på en seddel. I forvirringen med spørgsmålene og beskeden på sedlen var det lykkedes dem ubemærket at stjæle hendes pung med bl.a. dankort og kontanter. Mændene forlod herefter stedet i ukendt retning og blev beskrevet som: A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Fremtrædende fortænder, Talte: Engelsk, Iført: Blåt tøj og Blå hue, Medbragte: En seddel og pen; B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Engelsk, Iført: Blåt tøj. Tyveriet blev først opdaget, da mændene havde forladt stedet.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har set mændene i området, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel – Køge

Kl. 2347 anholdt politiet en 27-årig mand fra Litauen, der kørte i bil på Københavnsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Uro – Køge

Kl. 0350 var politiet på et værtshus på havnen i Køge, hvor en 27-årig mand optrådte provokerende. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, trusler mod politiet og en sigtelse for at modsætte sig anholdelse. Anholdt blev han alligevel, og han blev løsladt i løbet af søndagen.

Spirituskørsel – Borup, Køge

Kl. 2350 anholdt politiet en 37-årig mand fra Ringsted, der blev standset på Vester Ringvej i Borup. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve. Kørekort havde han ikke noget af. Det var inddraget ved en tidligere lejlighed.

 

 

Indbrud i perioden
Glentevej, Køge
Revlen, Køge
Tigervej, Køge
Køgevej, Roskilde
Fejøvej, Køge
Københavnsvej, Køge
Møllevej, Borup (3 indbrud – samme sted)
Skovbrynet, Borup
Ringstedvej, Bjæverskov
Mosevej, Ejby, Lille-Skensved