Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Sep 14, 2018 til Sep 25, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Søndre Molevej, Køge

Kl. 1303 anmeldte en personalet fra foderstoffirma, at der var knækket store grene af nogle træer, der lå på vejen ved “Den gule hal”. Boligselskabet der har ansvar for området ville sørge for at få grenene fjernet.

Ryeskovvej, Køge

Kl. 1320 anmeldte en borger, at der lå en stor gren på vejen. Borgeren havde skubbet den ind til siden. Kommunen ville fjerne grenen.

Køge station før tunellen, Køge

Kl. 1405 blev politiet orienteret om, at en gren var væltet ned i et hegn ved en byggeplads. Hegnet var væltet og lå på kørebanen i krydset.

Fyrværkeri lød som skud- Langelandsvej, Køge

Kl. 1732 fik politiet en anmeldelse om, at der var hørt skud eller fyrværkeri ved Hastrupskolen. Politiet tager denne slags henvendelser meget alvorligt, og sendte flere patruljer til stedet. Politiet fandt ikke spor efter skud, men fandt frem til, at der havde været et bryllup, og at det formentlig var fyrværkeri fra brylluppet, som anmelder havde hørt.

Færdselsuheld med knallert – Ølbycenter, Køge

Kl. 1940 fik politiet et alarmopkald fra 112, da der var sket et færdselsuheld imellem en bil og en knallert. En patrulje blev sendt til stedet, og det viste sig, at personbilen, der blev ført af en kun 17-årig mand fra, kørte på cykelstien mellem Ølby Kirke og Køge Svømmeland. I krydset ved cykelstien under Lyngvej påkørte bilen en knallert, der kom fra denne sti. Knallertføreren, en 40-årig mand fra Stubbekøbing, røg op på bilens kølerhjelm. Den 17-årige forsøgte sammen med tre venner, der var med i bilen, at flytte den tilskadekomne og hans knallert. Dette for at få det til at se ud som om, at uheldet var sket på vejen og ikke på cykelstien. Knallertføreren, der ikke havde anvendt hjelm, blev kørt til sygehuset til undersøgelse. Det viste sig senere,at han havde fået et brud på bækkenet og måtte opereres. Den 17-årige kan forvente et retsligt efterspil, både i forhold til kørsel på cykelsti, færdselsuheldet, og det at han kørte uden kørekort.

Mistænkelige personer på færge – Køge

Kl. 2045 fik Midt- og Vestsjællands Politi via Bornholms Politi en henvendelse om, at to personer – en mand og en kvinde – om bord på færgen fra Rønne til Køge havde en mistænkelig opførsel. De gik rundt på færgen og tog billeder af selve færge, udstyret og personalet ombord. De ønskede ikke at tale med nogen, hvorfor politiet blev tilkaldt og stod klar i Køge kl. 2215, hvor færgen kom i havn. Politiet fik kontakt til en 30-årig kvinde og en 35-årig mand, som begge var asylansøgere fra Libanon. Begge blev frihedsberøvet, idet de var efterlyste fra Nationalt Udlændinge Center til afhøring i deres asylsager inden afgørelse. Politiet transporterede dem efterfølgende til udlændingecentret i Birkerød til videre foranstaltning mandag. Politiet har ingen oplysninger om årsagen til deres adfærd om bord på færgen.

Færdselsuheld – modpart flygtet – Strøby Bygade, Strøby – Køge

Kl. 0434 var en 25-årig kvinde fra Store-Heddinge kørt i en personbil ad Strøby Bygade mod nord, da hun af ukendt årsag blev påkørt / strejfet af en modkørende personbil, således at der kom skader på venstre side af hendes bil. Modparten kørte i en sort Mercedes personbil og flygtede fra stedet uden at standse for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Der er ingen konkrete oplysninger om eventuelle skader på bilen eller føreren. Den 25-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men hun var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra enten fra bilisten selv eller personer, der bemærker en sort personbil med skader formentlig i venstre del af fronten og på venstre side. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Demonstration – Karlemosevej, Køge

Kl. 1700 var politiet var til stede i forbindelse med en anmeldt demonstration af politikeren, Rasmus Paludan, der er stifter af partiet Stram Kurs. Politiets indsats på stedet sørgede for, at demonstrationen kunne gennemføres i god ro og orden. Omkring 200-250 personer var til stede ved demonstrationen, der forløb uden antræk til optøjer. Rasmus Paludan valgte at bryde op omkring kl. 1930, på det tidspunkt havde en stor del af tilhørerne forladt stedet. Ingen personer blev anholdt.

Mød politiet i eftermiddag i Ellemarken – Køge

I dag tirsdag om eftermiddagen kl. 1600-2000 kan du som borger i Ellemarken få en uformel snak med både politiet og en civil forebyggelsesmedarbejder ved tryghedsbussen, der er placeret på det grønne areal mellem Parkvej og Gymnasievej ved siden af legeborgen. Politiet vil gerne tale med borgerne om emner, der kan opfattes som utryghedsskabende i nærområdet, således at politiet i samarbejde med f.eks. boligselskabet og/eller kommunen kan finde en løsning på en problematik. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at høre mere om de klassiske emner som f.eks. sikring af boligen mod indbrud og forholdsregler mod tyveri fra lomme/taske eller tricktyverier. Tryghedsbussen fra politiet vil dukke op én gang om måneden på den tredje tirsdag resten af 2018.

—————-

Narkokørsel – Langelandsvej, Køge

Kl. 0155 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Strøby for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest havde indikeret, at han var påvirket af hash under kørslen, hvor han havde to passagerer med i bilen. Ingen af de tre havde hash på sig, og den 19-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
unkevangen, Køge Engkrogen, Køge Møllemarken, Valløby, Køge Trekronervej, Strøby Egede, Køge Ravnsborgvej, Køge Vallørækken, Valløby, Køge Blommevænget, Køge Valløvej, Køge Sprogøvej, Køge Tigervej, Køge Acacievej, Strøby Egede, Køge Grønnevej, Lellinge, Køge Stevnsvej, Strøby Egede, Køge Ved Kildepladsen, Borup Coronavej, Dyndet, Borup Ørningevej, Borup Mølleskrænten, Borup Slimmingevej, Ringsted