Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Køge i tidsrummet Sep 28, 2018 til Okt 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Køgevej, Køge, Stevns

Kl. 1308 blev politiet via alarm 112 sendt til et færdselsuheld imellem to personbiler. Den ene personbil, blev ført af en 24-årig mand fra Stevns og kørte mod syd. Den anden blev ført af en 47-årig kvinde fra Solrød, der kørte mod nord. Den 24-årige kørte af ukendte årsager over i den modkørendes vejbane, hvor den påkørte den 47-årige. Den 24-årige pådrog sig mindre skader på indre organer, og blev kørt til sygehuset. Den 47-årige sad fastklemt i bilen, og blev indlagt på sygehuset. Der blev hendes tilstand forværret, og hun blev overført til Rigshospitalet. Hendes tilstand er nu stabil. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 24-årige. Den 24-åriges bil blev indbragt til undersøgelse af bilinspektøren, der skal klarlægge om der er tekniske årsager til uheldet.

Lov om euforiserende stoffer – Herfølge, Køge

Kl. 1445 foretog politiet en ransagning på en adresse i et rækkehuskvarter på baggrund af en mistanke om, at der var euforiserende stoffer på stedet. Politiet fandt 736 gram ketamin, 0,3 gram kokain, 18,10 gram hash, 50 ml GHB, 3 digitalvægte og et større beløb i kontanter, som efter politiets opfattelse hidrørte fra narkosalg. Beboeren på adressen, en 26-årig mand, blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag, hvor der vil blive taget stilling til, om han skal varetægtsfængsles.

Lov om euforiserende stoffer – Havnen, Køge

Kl. 0117 blev en 20-årig mand fra Køge sigtet af politiet for at være i besiddelse af ca. 0,3 gram kokain under ophold på et værtshus. Kokainen blev beslaglagt som bevis i sagen, der også medførte, at politiet meddelte den 20-årige et forbud mod ophold på værtshuset i de næste to år.

Spiritus-/narkokørsel / kørsel i frakendelsestiden – Værftsvej, Køge

Kl. 0850 ville en patrulje kontrollere en personbil med flere personer i, efter at bilen var kørt ad Københavnsvej mod syd frem til krydset ved Værftsvej. Her standsede bilen i en vognbane for ligeud-kørende, men svingede til venstre ad Værftsvej, hvor bilen blev standset ved et byggemarked. Føreren var en 27-årig mand fra Fakse, som var påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen. Manden kunne ikke fremvise et kørekort, idet han i forvejen var frakendt førerretten. Efter udtagelse af blodprøver til undersøgelser for både alkohol og euforiserende stoffer løslod politiet den 27-årige fører, som kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøverne er blevet analyseret.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Køge

Kl. 0900 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 22-årig kvinde fra Glostrup for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel / forsøg på biltyveri – Værftsvej, Køge

Kl. 0136 anmeldte en 29-årig mand fra Skævinge, at han og et vidne tilbageholdt en spirituspåvirket mand, der havde forsøgt at stjæle en varebil, der havde holdt ulåst på en arbejdsplads og med nøglerne i tændingen. Politiet anholdt kort efter en spirituspåvirket, 57-årig mand fra Norge for forsøg på at stjæle varebilen og for spirituskørsel i den. Den anholdte havde startet bilen, men den var kort efter gået i stå, så han nåede ikke at køre nogen steder. Den anholdte blev dog løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne.

Sovende buspassager – Østre Banevej, Køge

Kl. 1054 bad en 57-årig mandlig buschauffør fra busrute 260R om assistance til at få vækket og bortvist en mandlig buspassager, som formentlig var påvirket af spiritus. Politiet fik vækket en 37-årig mand fra Bjæverskov, som politiet har truffet flere gange tidligere under lignende omstændigheder. Han blev bortvist fra bussen efterfølgende uden at blive sigtet for noget.

Tabte genstande på motorvej – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 1415 anmeldte en 44-årig mand fra Korsør, at hans personbil under kørsel ad motorvejen var blevet ramt af et stykke armeringsjern, der nu sad fast i bilens frontrude. Han var i tvivl om, hvor jernet kom fra, da det ca. 15 cm lange jernstykke satte sig fast i frontruden næsten samtidig med passage af motorvejsbroen ved afkørsel 31a Egedesvej. Politiet kørte til stedet og konkluderede efter en nærmere undersøgelse, at jernet kunne være blevet slynget op af andre bilister. Kort fik politiet via alarmcentralen en anmeldelsen om, at en trillebør var tabt på motorvejen et par kilometer sydligere. Konklusionen på politiets undersøgelser var, at der efter al sandsynlighed var tale om tabte effekter / gods fra ukendt trafikant, hvoraf jernet uheldigvis var blevet slynget op i frontruden på den 44-åriges bil. Han slap uskadt fra hændelsen.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 1740 var der sket et voldsomt uheld, hvor tre bilister var impliceret. Det viste sig, at en 68-årig mand fra Køge under kørsel ad Ringstedvej mod øst i en personbil af ukendte årsager kom over i den modsatte kørebanehalvdel. Her stødte han frontalt sammen med en modkørende personbil ført af en 48-årig mand fra Ringsted. En 23-årig kvinde fra Ringsted kørte i en personbil bag den 48-årige, og selv om hun bremsede kraftigt op på grund af sammenstødet lige foran hende, kunne hun ikke undgå at kollidere med den 68-åriges bil. Alle tre biler fik kraftige skader som følge af uheldet, og de tre førere blev bragt til skadestuen i Køge til kontrol. Alle var dog sluppet fra uheldet med diverse knubs og uden behandlingskrævende skader.

Ulovlig knallert – Fasanvej, Køge

Kl. 1745 standsede færdselspolitiet en hurtigkørende knallert med en 18-årig mand fra Køge som fører. Han havde glemt at forsyne knallerten med den nummerplade, der skulle sidde på knallerten, og ved en nærmere kontrol på et rullefelt kunne knallerten køre 68 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 18-årige blev sigtet for disse overtrædelser af færdselsloven og kan nu ud over en bøde også forvente at blive mødt med en påstand om en betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert.

Indbrud i perioden
Kystvejen, Strøby Egede, Køge Vesterkærvej, Køge Snogebækvej, Køge Nicolinevej, Strøby Egede, Køge Clara Frijsvej, Køge Tordenskjoldsgade, Køge Køgevej, Hårlev Hovedgaden, Borup Rønnevej, Borup