Bliv klog på maskinlæring og kunstig intelligens og prøv det selv!

Få indblik i hvad maskinlæring er, hvordan kunstig intelligens virker og hvilke konsekvenser, samt perspektiver, maskinlæring allerede har for fremtidens samfund, skriver Køge bibliotek.

”Hvad er maskinlæring og hvorfor skulle det være interessant for mig?”, tænker du måske? Ja, netop derfor bør du komme til workshoppen, hvor du får lejlighed til selv at prøve – helt konkret og praktisk – at træne en algoritme, så du kan opleve hvordan maskinlæring virker i praksis.

 

Maskinlæring findes overalt i samfundet. Du oplever det anvendt i bl.a. anbefalingssystemer som Netflix, i ansigts-, stemme- og billedgenkendelse, i computerspil og meget mere. Du behøver ikke matematik eller IT-kendskab for at deltage, kun at du har lyst til at høre om maskinlæring, blive udsat for dilemmaer og prøve det af ”i virkeligheden”.

Der kræves ingen digitale forudsætninger for at deltage i arrangementet og biblioteket stiller computere til rådighed – alle er velkomne! Tilmelding er dog påkrævet.

Teknologi for alle
Udviklet i samarbejde med Andreas Refsgaard, som en del af “Teknologi for alle” projektet, der er et nationalt biblioteksprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Det foregår på flere end 10 biblioteker over hele landet.

For mere information samt tilmelding klik her.

Del på sociale medier