18. juni 2023 arrangeres der det velkendte Triatlon stævne i Køge, det er samme setup som er flyttet fra det tidligere Stevns Jernmand. Nu tættere på offentlige transportmidler, hovedfærdselsårer, mange parkeringspladser, gode tilskuer facilitet og i lokalområdet for deres egen klub.

Stævnet kommer til at bestå af kvart jernmand og halv jernmand samt stafet på begge distancer. Svømning foregår i og på Køge havn. Cykling på en flad rute ad mindre og større veje rundt om Køge. Løb på en blanding af asfalt, fortove med fantastisk opløbsstrækning og afslutning på Køge Torv.

Skiftezone og målområde på spærret område på den idylliske havneplads i Køge.
Proff. tidtagning og resultatservice.

Se ruterne i nærmere detaljer på www.Køgejernmand.dk

Det er et stævne hvor atleten bliver sat i fokus til en fantastisk udfordring. Der bliver kælet for atleten fra start til slut. Dette sker i form af de bedst tilgængelige energiprodukter, et hav af officials der guider atleterne igennem stævnet samt speakeri stævneområdet.

Raceguide fra tidligere stævne er tilgængelig, den findes på deres web site, FB site, samt link herunder. Læs den grundigt igennem, den giver svar på de spørgsmål du måske allerede har nu.

Få MEGET MERE info samt deltagerbetingelserne, tilmelding, ruter lige her.  Du kan også følge med på begivenheden på Facebook her. 

Pressefoto Køge Jernmand