BilGo A/S
Valdemarshaab 6 C og D
4600 Køge
56 65 02 72
bilgo@bilgo.dk

Følg BilGo på Facebook

Er det blevet tid til en ny bil?
Hvis du er på udkig efter en lokal autoforhandler, som har styr på sit produkt, skal du tage turen forbi BilGo i Køge. De er autoriseret nyvognsforhandler og serviceværksted for Hyundai, Renault og Dacia – din garanti for den nyeste teknologi og viden indenfor disse bilmærker.

Du kan købe både brugte og nye modeller hos BilGo i Køge. Der ankommer løbende brugte biler til forhandleren, og udvalget i deres webshop er stort. 

Hvis du har brug for hjælp til forsikring og finansiering af dit bilkøb, kan BilGo i Køge hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Moderne værksted
Siden BilGo i Køge A/S blev etableret i 1975 har visionen været at drive en lokal og personlig bilforretning med seriøs og kundevenlig betjening. Derfor tiltrækker BilGo i dag kunder fra hele Sjælland, og det gælder både erhvervskunder og private, der søger et nyt driftssikkert køretøj.

Foruden et stort udvalg af biler rummer BilGo klargørings- og vaskehalsfaciliteter, samt et af Danmarks mest moderne service- og skadescentre.

BilGo i Køge lægger vægt på at give sine kunder den nyeste og bedste ekspertrådgivning. Forhandleren tilbyder serviceeftersyn af din bil på det autoriserede værksted, hvor veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere har din bil mellem hænderne. De fleste af dem har været ansat hos Bilgo i mange år, hvilket sikrer kunderne, at de møder de samme medarbejdere hver gang. 

Som autoriseret værksted får du ydermere adgang til en lang række fordele, bl.a. automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og EU.

Bilforretningen med de tilfredse kunder og medarbejdere
Hos BilGo i Køge er det et mål at beholde kunderne – gerne hele livet. Derfor bestræber virksomheden sig på at have kundens tilfredshed i fokus hele vejen. Det gælder også i forhold til samarbejdspartnere og i forhold til lokalområdet.

Dette udmønter sig bl.a. i masse gode anmeldelser – vi citerer her et lille udpluk:

“Altid god service og venlig betjening” – Steen

“God service, flinke sælgere, flot butik” – Peter

“Fantastisk betjening og hurtig ekspedition” – Joan

“Super service og hurtig levering” – Andreas

“Har netop købt bil der i dag, super betjening, alt i alt en god oplevelse” – Sanne

Når du har bilen inde til almindeligt eftersyn, dækskifte eller af anden grund må vente på den hos BilGo, serverer de en god kop kaffe, mens du venter. Der er også adgang til dagens avis og trådløst netværk, eller du kan tage en prøvetur i en af de nye modeller fra Hyundai, Renault eller Dacia. Prøvekørsel af bilerne kan bestilles online. 

På hjemmesiden og Facebookside kan du også hente masser af information om de enkelte biler, forsikringer, service og prislister.

sølvpartner