Annette Guhle Terapi

Tlf. 20 73 35 52

Annette Guhle Terapi på Facebook

Livet skal leves, ikke kun overleves
Sådan lyder mottoet hos Annette Guhle, der i 2017 startede praksis som psykoterapeut på Frederiksberg, men siden er flyttet til Køge.

Annettes fokus er på det kropsterapeutiske, også kendt som den neuroaffektive tilgang, der bygger på Susan Harts koncept. ”Jeg arbejder med de tidlige tilknytningsmønstre, som har betydning for hjernen, kroppen og nervesystemet”, fortæller Annette Guhle til Dit Køge. Og selvom klinikken i Køge er nystartet, er det en erfaren dame der er indehaver. Den psykoterapeutiske uddannelse er nemlig en overbygning på Annettes grunduddannelse som socialrådgiver, og som socialrådgiver har hun gennem mange år haft tæt kontakt med voksne, unge og familier, der er ramt af diverse udfordringer.

Speciale i destruktive forhold
”Jeg valgte at videreuddanne mig til psykoterapeut, da jeg kunne se et stort behov i familierne som jeg arbejdede med; at hjælpe dem til at skabe mere forbundenhed i kraft, glæde, følelser og samhørighed”, tilføjer Annette Guhle, der hjælper sine klienter – i grupper eller enkeltvis – med at håndtere traumer, stress og afmagt. Hendes speciale er destruktive forhold, herunder psykisk vold og narcissisme, og gruppeforløb kan være en essentiel del af behandlingen, fordi klienten har nedslidt og måske helt mistet sit netværk.

Erfaringen med netop dette problem er også emnet i Annettes foredrag med titlen ”Fanget i narcissistisk relation”, et emne der desværre bliver stadig mere efterspurgt.

Ramt af stress?
De fleste moderne mennesker føler sig stressede ind i mellem, det er normalt og uskadeligt. Men langvarig stress er farligt, det kræver at man lægger sit liv om, og det har de fleste brug for hjælp til. Den usunde stress har det med at komme snigende, og når man først er hårdt ramt, kan det være svært at komme op til overfladen, og få overblik over hvad der skal til for at komme tilbage på sporet.

”At erkende at man for en periode ikke kan være en del af arbejdsmarkedet er svært. Det er svært at sige højt, at man er blevet ramt af stress eller nærmere og mere rigtigt har en belastningsreaktion af for mange opgaver, indtryk og forsøg på at være ”robust” ”, siger Annette Guhle, der hjælper sine klienter med at forbinde det tænkende hoved med en følende krop, og derved få overblikket til at træffe de rigtige livsvalg.

Hjælp til sagsbehandling
Har du grundet traumer eller sygdom brug for at drosle mere permanent ned, kommer Annette Guhles store erfaring som socialrådgiver dig til gavn. Hun har arbejdet meget med afklaring i forhold til arbejdsmarkedet, og kan udfylde bisidderrolle og finde hoved og hale i din sag i forhold til revalidering, fleksjob eller førtidspension.

Annette Guhle Terapi har klienter i hele landet og derfor tilbydes skype- eller telefonkonsultationer, hvis du har brug for akut hjælp på et tidspunkt, du nemt kan passe ind i din hverdag.

Kontakt Annette Gule Terapi


sølvpartner