H.J. Murerentreprise
v/John Henrik Becker Jensen
Søndre Badevej 4G – 2. th
4600 Køge
26487373
hejeriksminde@live.dk

Erfaren murermester
Rundt omkring i landet finder vi mange hårdtarbejdende håndværksmestre, som i al stilfærdighed, men med stor dygtighed sørger for, at vore huse bliver opført og vedligeholdt i en god håndværksmæssig kvalitet og med de bedste materialer.

Ganske ofte hører vi om, hvordan berømte bygningsværker tager form. Det er imponerende at følge med i, men det er ganske tit den mindre håndværksmester, som sørger for, at familiens eller virksomhedens rammer har en høj standard.

I Køge finder du H.J. Murerentreprise, som er opkaldt efter ejeren John Henrik Becker Jensen, der stiftede virksomheden i år 2006. Henrik flyttede siden fra Greve til Køge og søger nu at udvide kundekredsen sydvest på. Han har stået for mange spændende projekter i København og Nordsjælland, bl.a. den norske ambassade, men ønsker sig flere kunder i Køge, så tiden på motorvejen kan omsættes til det gode byggeri, som han er kendt for.

Det er mursten, klinker, fliser og beton, der er er John Henrik Becker Jensen primære materialer. Skal du have lavet nyt badeværelse, støbt et nyt gulv, renoveret facaden eller bygget et helt nyt hus, skal du ringe og få et tilbud. Murermesteren i Køge varetager hovedentrepriser og kan ved hjælp af gode samarbejdspartnere i lokalområdet løse alle former for byggeopgaver fra fundament til tag.

Mangeartede opgaver
Ingen opgaver er for store eller små – Joh skifter gerne kaklerne i kakkelbordet eller bygger et højbed til dine stauder. En murers opgaver spænder vidt fra småreparationer til omfattende byggerier. Det er ham der skaber husets fundament, mure og vægge, men også den finish, i form af dekorative fliser og klinker, der giver huset atmosfære.

Mangler du ideer til dit byggeri, har John Henrik Becker Jensen grundet sin mangeårige erfaring meget at byde ind med. Han brænder for sit arbejde og kan vejlede dig i valg af indretning og materialer.

H.J. Murerentreprise har lige siden firmaets start udført nybyggeri og tilbygninger i både mursten, gasbeton og andre materialer. Desuden har John Henrik Becker Jensen stor erfaring med at støbe og mure i forbindelse med facaderenoveringer og andre ombygninger.

Nybyggeri og renovering
Der ikke noget indenfor murerfaget, som John ikke gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på, lige fra at rette lidt op på eksisterende byggeri til at indgå en kontrakt om en totalentreprise på dit nye parcelhus.

H.J. Murerentreprise bliver din professionelle samarbejdspartner, når du ønsker at renovere det indvendige for eksempel i et ældre hus. Her er det af stor betydning, at John Henrik Becker Jensen som fagmand gennemgår bygningen fra a til z sammen med dig og de øvrige samarbejdspartnere. At renovere og modernisere et ældre hus skal ske både med stor respekt for materialer, stil og arkitekturen i huset, som det står, men der skal også tages højde for nye standarder, og muligheden for at benytte de mest energibesparende og miljørigtige materialer til formålet.

sølvpartner