Learn English Today
v/ Richard Angell
Hastrupvej 2H
4600 Køge
53 55 01 27
richard_angell64@outlook.com

Et dybere kendskab til engelsk
I dag kan alle engelsk. Eller det tror vi ihvertfald, at vi kan. Vi bliver jo bombarderet med engelsk, måske især amerikansk, fra populære film, tv-serier, computerspil og sociale medier som youtube. Og det danske sprog er sprængfyldt med engelske låneord. Ja, ofte kan man høre børn og unge tale et sprog, der er en skønsom blanding af dansk og engelsk.

Men det er én sag at kunne tale med om den seneste hype, det er en ganske anden sag at mestre det engelske sprog, såvel mundtligt som skriftligt. Hvis du har ambitioner om et dybere kendskab til engelsk, måske endda at blive lige så dygtig som en ’native speaker’, så kræver det, at du arbejder målrettet med sproget, og det er altid meget nemmere, hvis man har en dygtig underviser til rådighed.

Udtale og talemåder
Sådan en underviser finder du i Køge, hvor Richard Angell tilbyder en-til-en undervisning til alle, der har brug for at blive bedre til engelsk. Som navnet antyder, er Richard indfødt engelsktalende sproglærer, så du kan være helt sikker på at få indøvet den rigtige udtale og idiomerne, som ofte er lige præcis det, der adskiller mesteren fra amatøren. Når en englænder f.eks. siger ”You have egg on your chin”, så betyder det ikke at du skal finde en serviet frem, ligesom ”Tivoli is open” har en helt anden ikke-akavet betydning end på dansk.

Eneundervisning eller små grupper
Richard Angells elever kommer fra både Køge og resten af Sjælland. Det er gymnasieelever, der gerne vil forbedre deres karakter. Det er forretningsfolk, der skal kommunikere med udenlandske samarbejdspartnere eller måske udstationeres i et engelsktalende land. Det kan også være dem, der synes de ikke fik lært nok engelsk i skolen, som gerne ville kunne forstå, hvad det dog er, børnebørnene går og siger. Eller det kan være dem der gerne vil kunne læse Shakespeare på originalsproget.

Richard Angell underviser kort sagt både begyndere og øvede. Man kan komme et stykke vej med selvstudium, men når det kommer til det at lære at tale engelsk, er der intet over eller ved siden af den type undervisning, som Richard leverer. Derfor tilbyder han også undervisning i små grupper (på 2-4 personer), så man kan få øvet det talte engelsk – hvad ofte kan være angstprovokerende uanset ens niveau – og praktiseret det aktive ordforråd.

25 års undervisningserfaring
Richard Angell har 25 års undervisningserfaring. I 2013 flyttede han til Danmark med sin danske kone og tre sønner. I Danmark har han undervist i gymnasieskolen, ligesom han har hjulpet mange danskere gennem det eftertragtede Cambridge English kursus.

Richard ved hvad der virker, på tværs af aldersgrupper og evner, og han kan helt sikkert også hjælpe dig.

Richard Angell

sølvpartner