Er jeres forening god til at tænke bæredygtigt? Får medlemmerne gode grønne idéer, når I inviterer dem og gæster med til jeres træning eller arrangementer?

Foto ABW

Så har I måske lyst til at dele det med andre entusiaster til KLIMAX, den nye Klima- og kulturfestival i Køge Nord? Både små idéer, løse tanker og lidt større projekter er velkomne.

Under overskriften ”fest, fornuft og federe fremtid” løber festivalen af stablen fra 15.-18. september med madoplevelser, børnekultur, workshops, udstillinger, koncerter, foredrag, fremvisninger, kunstoplevelser og debatter om en grønnere, sjovere og mere bæredygtig hverdag.

Få ekstra ressourcer og starthjælp

Folkene bag KLIMAX vil meget gerne høre fra jer, hvis I har en god idé eller et projekt, som I mener, kan bidrage. Festivalen skal nemlig drives af lokalt engagement, og derfor står de også klar med gode rammer, ekstra ressourcer og starthjælp til jer, hvor det er nødvendigt.

I skal blot skrive en kort mail, hvor I fortæller om jeres idé eller projekt til klimax@tapperiet.nu. Skriv hurtigst muligt.

KLIMAX er arrangeret af Køge Kommune i samarbejde med en række lokale aktører og institutioner inden for kunst, kultur og hverdagsliv.

Kilde.