Lisa Bastrup Tangrid, der arbejder hos Tandprotetikeren i Køge, er netop kåret som Årets Medarbejder hos klinikkæden for sin enestående arbejdsindsats, loyalitet, omsorgsfuldhed og ildhu.

Tandprotetikeren, der er en landsdækkende kæde af kliniske tandteknikere, har netop afholdt generalforsamling og årskongres, og dér fik Køge-borgeren Lisa Bastrup Tangrid overrakt kædens hædersbevisning som årets medarbejder. Her ses hun med klinikchefen Søren Peter Winther Hansen, Tandprotetikeren Køge. Foto: PR.

Tandprotetikeren, der er en landsdækkende kæde af kliniske tandteknikere, har netop afholdt årskongres på Hotel Vejlefjord, og der fik Lisa Bastrup Tangrid, 45, overrakt kædens hædersbevisning som Årets Medarbejder. Hun er til daglig tilknyttet Tandprotetikerens klinik i Køge som laboratoriechef. Hendes job spænder dog meget vidt. Hun står for indkøb, kvalitetssikring, oplæring af elever, ferieplanlægning med meget mere.

– Lisa er meget vellidt af kolleger og patienter, har gode lederegenskaber, er empatisk, retfærdig og seriøs, fortæller Søren Peter Winther Hansen, der er klinikchef hos Tandprotetikeren i Køge og Lisa Bastrup Tangrids nærmeste leder.

– Lisa møder altid ind med et smil og et godmorgen, og hun er typen, der selv beder om at løse opgaver, der kan aflaste ledelsen. Hun har selv påtaget sig at være kvalitetsansvarlig og er fuld af gode og konstruktive ideer til optimering af klinikkens drift. Hun bidrager også meget på det sociale plan og byder altid ind med ideer på personalemøderne, fortsætter Søren Peter Winther Hansen.

Prisen skubber til at gøre endnu mere
Årets Medarbejder har været ansat i kæden siden januar 2017, og hun er ikke overraskende meget glad og stolt over den nye titel.

– Det er superfedt at blive Årets Medarbejder, og jeg er meget beæreret over at få den anerkendelse. Sommertider synes jeg bare, at jeg gør mit arbejde, så det er dejligt, at der er nogen som ser, at jeg laver noget ekstra. Prisen viser, at der bliver sat pris på det, jeg gør, siger Lisa Bastrup Tangrid med et smil.

Til dagligt sidder Lisa i laboratoriet og laver samt reparerer tandproteser, men derudover har hun også påtaget sig andre roller og ansvarsområder i klinikken, hvor hun eksempelvis er elevansvarlig og medlem af festudvalget. Lisa mener selv, at kåringen som Årets Medarbejder skubber til hende og giver hende lyst til at gøre meget mere.

– Det er klart, at prisen som Årets Medarbejder giver mig lyst til at tage fat om mere. Den skubber lidt til mig. Også fordi, at den beviser, der bliver lagt mærke til det arbejde, jeg gør, forklarer årets medarbejder 2018.

Lisa Bastrup Tangrid er udvalgt blandt alle medarbejdere i Tandprotetikerens 25 klinikker, der er fordelt ud over Danmark. Det er kædens direktør, der udpeger vinderen.