PensionDanmarks byggeri af fem boligkarréer på Søndre Havn er i fuld gang, og Postillionen og Hvide Falk står som de første to karréer nu i fuld højde. Det blev tirsdag markeret med et rejsegilde, hvor gæsterne kunne få et kig ind i en nyåbnet prøvebolig.

Pressefoto Køge Kyst

– For få år siden var det et forurenet industriområde men også et område tæt på strand, skov, det gamle Køge og et blomstrende byliv. Nu er det et nyt byområde ved stranden – en unik beliggenhed!

Sådan sagde direktør for PensionDanmark Ejendomme Marius Møller i sin tale, da bygherren tirsdag den 30. april holdt rejsegilde i smukt forårsvejr sammen med totalentreprenør, håndværkere og indbudte samarbejdspartnere.

Anledningen er, at de første to råhuse står færdige i det spirende bykvarter Søndre Kyst, som omfatter fem karréer på Søndre Havns allermest kystnære beliggenhed.

Prøvebolig med panoramaudsigt
Udsigten fra altanerne kan man ved selvsyn opleve ved at besøge PensionDanmarks nye prøvebolig, som LokalBolig Køge gerne viser frem i Postillionen. Her kan man lade blikket vandre fra Søndre Havns første færdige bykvarter i syd, langs promenaden Engkanten og den naturskønne strandeng til Søndre Strand og derfra så langt øjet rækker ud over Køge Bugt.

Der er Åbent Hus i Postillionens prøvebolig på søndag 5. maj kl. 15-16 og herefter hver søndag.

Læs hele nyheden her.